2 izbovy dom, ti nebude stacit v buducnosti. Resp ak chces mat povedzme dve deti. Alebo budes mat...ktovie. podla mna neni ani jedna moznost dobra... ale asi by som isiel do toho s tymi najomnikmi.
@blake95 alebo si kúp 4 izbový byt, daj ho komplet do podnájmu a ty bývaj niekde na garzonke alebo na jednoizbáku v podnájme poznám veľa ľudí čo si postavili /kúpili dom /byt a prvych 5-6 rokov tam bývali nájomníci a oni žili v prenájme kým nesplatili hypo
Zalezi aky je tvoj ciel. Chces tam neskor byvat? Chces mat rodinu? Mas prachy na opravy po rokoch prenajimania (lebo dom ti najomnici zarucene znicia)? atd...
@tommyhot predstava je taká že okolo 30 by som už chcel mať rodinu a teda dom pre seba. Momentálne mám 24 a teda viem, že 2 izbový by som časom predával aj keď kľudne by to mohlo byť až v 35. Plány su jedna vec, realita druhá.
@blake95 ak mas kamosov, ktorych by si vedel nasackovat do toho 4. izbaku tak preco nie. Inak by som do tej 30tky radsej rentoval nieco lacnejsie, lebo tvoja situacia a plany sa mozu este 1000x zmenit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2 izbový by bol dočasný a 4 izbový možno na viac rokov.