jasne, že ak idem z Nitry do Blavy po diaľnici, tak busom je to za chvílu a cesta je rovná.
ale ak mám ísť niekam, kde by busom boli samé zákruty, dlhá cesta a malo by mi byť stále zle, tak jednoznačne vlakom. Aj sa dá v ňom prejsť a nebudú na mňa všetci kukať, že mne je teplo a oni chcú zavreté všetky okná. A vo vlaku je viac miesta a ľudia nie sú natískaní na seba (ak rátame osobný vlak a nie "motorku")
podľa mňa je lepší autobus, lebo sa na tých sedadlách vždy tak pekne rozkokotím zaštuplujem slúchadlá do uší a ide sa..nie ako keď idem vo vlaku a hučí to jak besné a nemám rada, keď musím v tých starých vlakoch otvárať dvere nie vždy to ide najlahšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
autobus taketo nedokaze =D
preto mam rada autobus
ale ak mám ísť niekam, kde by busom boli samé zákruty, dlhá cesta a malo by mi byť stále zle, tak jednoznačne vlakom. Aj sa dá v ňom prejsť a nebudú na mňa všetci kukať, že mne je teplo a oni chcú zavreté všetky okná. A vo vlaku je viac miesta a ľudia nie sú natískaní na seba (ak rátame osobný vlak a nie "motorku")
vlak je viac pohodlný, je tam viac miesta, je rýchlejší.. mám ho radšej proste