tvl ty si iny expert... nie kazdy ma 10cm pindura co sa vopcha hocikam a neni ho citit. Skus si vopchat do prdele dlhe pravitko, potom pero a uhlomer a pis si, ze pocitis nie len rozdiel, ale aj bolest
Zrejme sa ti nestalo, ze by doslo dievca rozvalilo sa na postel a ze trtkaj ma. Tam zmena polohy nic nevyriesi, takze ano, je to ako so "skrinou". Taktiez su aj zenske, ktore ked maju sex, tak to vie okruh 2 kilometrov a to nepotrebuju megafon.
@aversio keď si sa v mentálnom vývoji zasekol v 13tich, tak si to už konečne nechaj pre seba a neotravuj ma, proste na tvoje trápne reči nie som zvedavá, nerozumieš?
@husky to sa tazko vysvetluje ale ja osobne pocitujem markantny rozdiel v kvalite sexu teraz a kedysi zamladi. nie ze by to nebolo prijemne aj vtedy ale teraz je to o tom fakt si to uzit a nie len cim skor sa dopracovat k orgazmu.
@idiotproof aha takže z toho, že ty si sa za mládí snažila len najrýchlejšie dopracovať k orgazmu, si usúdila, že "deti" nemajú dobrý sex.................wau
@aversio nemám silu odpisovať na tie detinské chujoviny čo tu plieskaš fakt ma už neotravuj
@idiotproof tak je dosť blbé vďaka vlastnej skúsenosti vyhlasovať niečo globálne ...ale budiš no, ja som rada aj za teba, že sa už nesnažíš "len rýchlo dopracovať k orgazmu"
@37 myslím, že tým čítaním myslela skôr ten všeobecný a vo väčšine prípadov platný (samozrejme s výnimkami) fakt, že s vekom kvalita sexu vzrastá. A nie to, že čítanie samotné ju zvyšuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kto hovori? ty budes velmi nenarocna asi
ruka > zly sex
1) ruka nema usta
2) s rukou sa daju menit polohy a neboli ju to (a nelezi ako gumenna anca)
zly sex > ruka
1) ruka nefajci
- nemá ústa? ak dievča protestuje, asi máte vážnejší problém, než kvalitu sexu
- si spal so skriňou, alebo prečo by si nemohol meniť polohy?
- ak ju to bolí, tiež asi bude problém niekde... medzi posteľou a stropom
- za 50% kvality sexu je zodpovedný človek sám, tak asi je čo zlepšovať
Sex je potešenie, relax, zábava, energia, radosť a najmä zážitok dvoch ľudí. Ruka je len uspokojenie telesnej potreby.
A neviem, čo to je "zlý sex"...
tvl ty si iny expert... nie kazdy ma 10cm pindura co sa vopcha hocikam a neni ho citit. Skus si vopchat do prdele dlhe pravitko, potom pero a uhlomer a pis si, ze pocitis nie len rozdiel, ale aj bolest
Zrejme sa ti nestalo, ze by doslo dievca rozvalilo sa na postel a ze trtkaj ma. Tam zmena polohy nic nevyriesi, takze ano, je to ako so "skrinou". Taktiez su aj zenske, ktore ked maju sex, tak to vie okruh 2 kilometrov a to nepotrebuju megafon.
@husky nenáročná? nie... len si viem sex okoreniť tak aby bol vždy dobrý
aky druh korenia pouzivas?? na tu "pizzu"
@husky musíš sa spýtať idiotproof lebo deti dobrý sex nemávajú
prosim vysvetlit dakujem
@klaudiqaaa
dakujem za tip
@aversio nemám silu odpisovať na tie detinské chujoviny čo tu plieskaš fakt ma už neotravuj
ale ver mi, casom sa to jednoznacne lepsi. co je velmi pozitivna sprava dufam
ja neviem, 50shades of grey?
@luc.ka ahh, takze nepisem ako mongol a ked sa chce tak sa da pochopit co som tym myslela..
citujem: "sex je ako pizza... aj keď je zlý, tak je dobrý"
skus ist do talianska a dat si pizzu tam a ak aj potom mi budes tvrdit ze mrazena pizza je dobra..