Je podľa vás lepšie spoznať človeka, s ktorým si viete predstaviť prežiť celý svoj život, ale potom si uvedomíte, že spolu nebudete, alebo žiť v myšlienke, že taký človek neexistuje??
prvá možnosť ludia su strasne nevdacny..... treba si uvedomiť že že ake ohromne stastie si mal stravit aspon ten urcity casovy usek s tym clovekom a to ze o kolko by bol tvoj zivot ochudobneny keby si ho v zivote nemal
ohladom dvoch ludi(jeden z nich rodinny prislusnik - resp z neho som mala cele detstvo traumu) som sa v zachvate zufalosti tuto otakzku pytala vela krat a toto je jedina moznost
Myslím že je lepšie získať takú skúsenosť. Každá láska bolí. Čím je väčšia, opravdivejšia, teda čím je menej sebecká - tým viac. Čím viac bolí, tým je krajšia, tým viac učí a tým viac dáva múdrosti.
Prvá možnosť, aj keby s ním človek nebol večne a potom ho to možno mrzelo, že sa naše cesty rozišli, tak je na čo spomínať... na tie pocity, emócie, pekné chvíle... a takých ľudí, s ktorými si človek rozumie za hranice nie je až tak veľa, preto by to bola tiež zaujímavá skúsenosť, ktorá človeka môže niekam posunúť, k inému vnímaniu všetkého okolo...
Každý máme chyby, a takisto musíme pristupovať k partnerom... vzťah treba vypilovať a nie čakať na dokonalosť... tá neexistuje vo všeobecnosti, pre každého je dokonalosť niečo iné... a samozrejme stále platí vzťah sa buduje, nenájdeš ho iba tak... každý z nás tu už spoznal minimálne XYZ takých ľudí, avšak to proste nevyšlo, nie preto že by si nesadli, ale kvôli chybám ktoré ľudia robia pravidelne hawk
@lawey už ťa vidím ako nájdeš svoju životnú lásku, ktorá ale umrie/bude nútená odísť kdesi do piče, a ty sa budeš po zbytok života usmievať že si s ním vtedy niekedy v minulosti mohla byť a vôbec ťa nebude trápiť prítomnosť...
@vsakpredsajaa uz ťa vidím ako si kokot čo nečítaš ani komentáre pojebané presla som si takym 2x doposial....a raz z toho sa to na dobre obrátilo napokom coz som necakala .)
a + for the record, môžeš prísť aj o osobu ktorá sa s tebou enspája zrovna tym romantických vzťahom
@lawey ??? Lol takže ja som kokot preože si napísala pičovinu? Pane bože......................
Nečítam komentáre? Wtf?
"Raz z toho sa to na dobre obrátilo napokon" - takže nakoniec si sa s tou osobou stretla znovu, takže o čom to pičuješ? Ako môžeš byť vďačná za to že si s ňou bola aspoň chvílu keď si s ňou znovu?
A tá druhá osoba - ak tvoje šťastie z minulosti prevyšuje smútok zo súčasnosti tak ver tomu že si jedna z máááála.
Takže nabudúce skús reagovať ako človek.
Napísal by som ti že si prijebaná pička ale možno máš len krámy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ohladom dvoch ludi(jeden z nich rodinny prislusnik - resp z neho som mala cele detstvo traumu) som sa v zachvate zufalosti tuto otakzku pytala vela krat a toto je jedina moznost
pateticka laura ouT
Kde je vola, tam je vzdy cesta.
a + for the record, môžeš prísť aj o osobu ktorá sa s tebou enspája zrovna tym romantických vzťahom
Nečítam komentáre? Wtf?
"Raz z toho sa to na dobre obrátilo napokon" - takže nakoniec si sa s tou osobou stretla znovu, takže o čom to pičuješ? Ako môžeš byť vďačná za to že si s ňou bola aspoň chvílu keď si s ňou znovu?
A tá druhá osoba - ak tvoje šťastie z minulosti prevyšuje smútok zo súčasnosti tak ver tomu že si jedna z máááála.
Takže nabudúce skús reagovať ako človek.
Napísal by som ti že si prijebaná pička ale možno máš len krámy.