Však to som nepovedala, že ty si úchyl. A tí úchyli sa väčšinou tvária ako nejakí mladší chalani, čo oblbujú tie 13ky.
Mne je to jedno, kto tu je a koľko má rokov, ale ty si sa pýtal, čo sa ľuďom na tom zdá divné, tak vravím, že to, že ťa to baví. A ja nevravím, že nemôže.
tak ja som už tiež vo veku,kedy by som tu moc byť nemala...a je pravda,že sem chodím už menej...je to portál do 29 rokov,ale nikto nehovorí,že tu nemôže byť aj starší...ak sa tu dobre cítiš a máš čo povedať...je všetko v poriadku...nič si nerob z blbých narážok...
neviem,dokedy sem budem chodiť(resp.dokedy ma to tu bude zaujímať)ale rozhodne to nebude ovplyvnené vekom...
ja z toho haluze nemam.je mi uplne šoufl co si o tom kto mysli.dal som to von hlane preto aby si tí ktorym to nesedi mohli precitat co si o tom myslia ich rocniky.a ten vekovy limit Birdzu 29 r. ktory spominala @katka25 je tiez o nicom.ved potom preco je pri registracke v okne s rokom narodenia vyber az po rok 1968 ?
@stuha1 v 34 rokoch by si mal byť od deviatej do piatej v robote, potom ísť na nákup, zaviezť deti na krúžky potom ísť na dve-tri zdravotné a večer obrobiť ženu doma
toť vžitý stereotyp tridsiatnika medzi ktorý rozhodne nepatrí navštevovanie komunitného portálu pre tínedžerov
nooo ja som myslela ze sa sem da zaregistrovat len ak ma clovek do 25 rokov ci co. ale inak mi je to v podstate jedno, aspon zlepsujes vekovy priemer birdzu
pozri su ludia ktori maju aj viac ako 34 a spravaju sa normalne a nezakladaju diskusie tyou "16 vela alebo malo?" ...... to vyzera ze z teba kricia komplexy.. nic v zlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a nezabbudnite mi tu dakto pripomenut ze ja som primlada...=D=D=D
Mne je to jedno, kto tu je a koľko má rokov, ale ty si sa pýtal, čo sa ľuďom na tom zdá divné, tak vravím, že to, že ťa to baví. A ja nevravím, že nemôže.
ked niesi uchyl..aj ked su aj ovela mladsi a uchilny
neviem,dokedy sem budem chodiť(resp.dokedy ma to tu bude zaujímať)ale rozhodne to nebude ovplyvnené vekom...
toť vžitý stereotyp tridsiatnika medzi ktorý rozhodne nepatrí navštevovanie komunitného portálu pre tínedžerov
a zas nie každy 34 ročny ma zaujem o stranky tohto typu, ja myslím že je to len dobre