Z tohto všetko a všetkým tým hýbu práve tie peniaze. Keď ich človek nemá, často si nezaloží ani vlastnú rodinu, keď je človek bezdomovec, zdravý určite nebude a keď je človek bezdomovec, tak ani prácu si nenájde
všetko..všetko je doležité v živote..aj keď každý vraví že zdravie je najdoležitejšie tak to nie je úplne pravda..áno ak nie je zdravie je to najhoršie..ale k životu potrebujeme aj ostatné zložky z možností..Na prve miesto áno dal by som zdravie..ďalším v poradí by bolo vzdelanie, lebo bez vzdelania sa ťažko hľada práca..ak máte vzdelanie máte aj prácu, a to máte aj peniaze aspoň nejaké a to si možete založiť rodinu
@alienpaul ale ak máš peniaze (či už podedené alebo nejak brutálne našetrené), tak si môžeš založiť vlastnú firmu a ak ten človek vie ako podnikať, tak môže osrať vzdelanie
@sandy114 Ty si riadny materialista. Peniaze niesu všetko. Je jasné že je s nimi všetko jednoduchšie, ale pravú lásku nekúpiš ani rodinu, zdravie a bohatý človek nemusí byť bezpodmienečne šťastný.
Jednoznacne zdravie je na prvom mieste, potom spolocnost do popredia podsuva peniaze bez ktorych nejde akoze nic, ale s nimi vsetko. Vzdelanie je individualna potreba jedinca, ktorou prispieva do spolocnosti a ktora je pre spolocnost dolezita. Prace je vzdy a vsade dostatok, ale najst niekoho kto za nu zaplati je tazsie ako tazke.
Ale keď už sme pri takýchto otázkach, mňa by zaujímalo, či je dôležitejšie jasne špecifikovať možnosti, (ešte také zdravie si viem predstaviť, ale čo vychádza z tej rodiny? ak má 23 súrodencov, tak je na tom človek dobre?) alebo schopnosť rozhodnúť, či má zmysel určovať z daných vecí prioritu? ...
Alebo ešte neviem, či náhodou nie je dôležitejšie strúhadlo na syr, ťažká dilema.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ešte mať kamaráta.
preto treba v prvomrade zdravie, ostatne pride aj samo , alebo si to ostatné človek vybuduje pokial je zdraví
Zdravie (teda okrem pár výnimiek)
Nechodíš do práce
Nemusíš sa vzdelávať
len tá rodina,tam ma nič nenapadá..
2.peniaze
a potom zvysok...
Ak nemáš vzduch, tak máš ešte menej, ako keď nemáš zdravie.
Podľa mňa to nie je úplne najlepší spôsob uvažovania.
Alebo ešte neviem, či náhodou nie je dôležitejšie strúhadlo na syr, ťažká dilema.
Ak by to bolo fórum, napísala by si vzduch? Alebo uhlík? Asi nie, lebo takáto otázka si podľa mňa pýta inú odpoveď.
Aspoň podľa mňa to nie je o tom, bez čoho to proste nejde. (inak podľa mňa to ide aj bez zdravia, hovorím to len na margo toho argumentu)