Kuknite si moj blog obi dva Tam to pochopíte ale toto je polamna laska (s mojho blogu)
Ked se zniekým rozídete tak utoho človeka nechate kus duše
a tá bolest toje to ako vám ta duse chýba jak bloudí jak je uniekoho iného.
Ak ste niekeho naozaj milovaly tak už sa vám tá duša nikdy nevráti. niekdy tie kúsky duši vidím naludoch ako malé modré svetielka
kusky duší lúdí ktorý vas mnali rádi a už nemajú : disappointed:
to co chyba svetu... ludia to beru dost obmedzene ze len medzi dvoma ludmi ktori sa pritahuju laska je vsetko... laska je aj v rodine aj v priatelstve proste vsade len to malo ludi chape asi
laska je nieco dokonale... je to nieco cim zijete,je celym vasim bytim... je to stav ked kazda bunka vasho tela tuzi len po nom... nie po jeho tele, ale po jeho pritomnosti a pohladoch... je to nieco co vam dava pocit stastia a zdanlivej nesmrtelnosti... je to stav ked nevnimate nic okrem toho druheho... vsetko je vam jedno... zalezi vam len na nom... nikto a nic ine vas nezaujima... nedokazete vnimat okolie... zijete len pre ten okamih ked ste s nim... vychutnavate si kazdu sekundu ked ste s nim... ste ochotni obetovat mu cely zivot... ukazujete mu aky ste zranitelni, pretoze vy mu doberujete... bezhranicne doverujete... len vy vidite jeho krehkost a neznost.. pretoze on sa vam odovzda... laskou vam ukazuje svoju zranitelnost, pretoze vie ze vy ho nezradite, ze vy ho nepodrazite... a rovnako on neublizi vam... to je podla mna laska... taka jemna a zaroven ma taku obrovsku silu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ked se zniekým rozídete tak utoho človeka nechate kus duše
a tá bolest toje to ako vám ta duse chýba jak bloudí jak je uniekoho iného.
Ak ste niekeho naozaj milovaly tak už sa vám tá duša nikdy nevráti. niekdy tie kúsky duši vidím naludoch ako malé modré svetielka
kusky duší lúdí ktorý vas mnali rádi a už nemajú : disappointed:
@jimmycrow dakujem
@24 @heartxcore ja viem mici aj ja teba