Volny byt? zlomeny prst je problem? samozrejme ako u koho, stalo sa nam nieco podobne a dalo sa potom som siel na pohotovost Zalezi od zavaznosti zranenia, ale myslim, ze tak ako moj kamarat prispievat a zhanat tolke peniaze na potrat a tabletky po 24 hodinach a pod. nie je daka vyhra Tomu sa uz hovori riadne drahy sex ale preto si davame pozor nie???
krutejšie je, keď sa chalanovi nepostaví...a k tomu zlomenému prstu, nemyslím, že partnerke by to prekážalo, je predsa dokázané, že ženy znášajú bolesť lepšie ako muži...problém by asi nastal, keby si ten prst zlomil partner...to by sme ho asi mohli ísť rovno pochovať, lebo takú bolesť by neprežil
Ale tá preorientácia ..No neviem si predstaviť, že chodím dosť dlho s chalanom a on mi po čase povie, že "Prepáč, ja som gey" Dosť by ma to položilo...
mňa najviac dostala udalosť páriku, kde slečna bola panna, tak sa hrali s prstami, lenže ona sa bohvie prečo naľakala, stiahla tam dole svaly (a oni sú veľmi silné ) a on nemohol vybrať ruku a tak museli k doktorovi. muhahaha by ma zaujímala tá cesta tam
inak z uvedených asi preorientácia. čo sa týka možnosti pod tým.. každý, kto si myslí, že je imúnny voči pohlavných chorobám a otehotneniu, by nemal šukať.
Inak sa celkom divím že možnosť s rodičovstvom má najviac hlasov, podľa mňa má totiž @grietusha prevdu - Kto nepozná ochranu, nemal by to ani skúšať a nie potom zo seba robiť trpiteľa že má pokazený život a podobne...
@6 zle citas zeny lepsie znasaju psychicku zataz a bolest, muzi prevazne fyzicku. Samozrejme su aj vynimky ale ked vo vseobecnosti. Btw zlomeny prst by nemal byt az taky problem
@8 to je bullshit nie je mozne ze by zena stihla svaly vo vagine tak aby odtial muz nedostal prsty/penis - to by potom ako riesili znasilnenia? Je sice pravda ze panvove svalstvo sa da ovladat ale nie az tak...
@9 ved ochrana moze zlyhat... a preto je to podla mna najhorsie, ved ked si to po nejakom case idu uzit prvykrat, volny byt, vsetko pripravene, ochrana tiez a zrazu sa kondom roztrhne alebo cokolvek ine a par dni/tyzdnov na to baba zavola ze "houston mame problem" dost krute...
@mirkova jak mozes nieco take trepnut? vyhukal som sa na motorke,rozlamal nohu na franforce, zodral koleno o centimeter, dobity jak hruska a zvladol som to
najhorsie je, ked je kde, kedy, ako, preco, aj s kym. Chodime spolu, on ma vraj miluje, nesexovali sme ani nepamatam, s erekciou nie je najmensi problem a on mi povie, ze sa mu NECHCE. Nie akoze sa mu neda, ze ma nelubi, ze by som to nebodaj nevedela, jemu sa proste ani po dlhej abstinencii NECHCE sukat. A to uz je bieda. Alebo to fakt neviem.
ako to nechce sa mi by som pochopil keby sa to stalo raz alebo pocas nejakeho obdobia (tazke obdobie v praci, skusky v skole atp) tak by som to pochopil ale ked sa mu staaaaaale nechce aj po par tyzdnoch tak to uz je vazne zle...
Hmm...ja mam este jednu najkrutejsiu udalost...Dost krute je, ked chodis s niekym o kom !!!nastastie!! po case zistis, ze je totalny egoista a ten dotycny sa vobec nehanbi, ako sa sprava k osobe, ktora mu kedysi doverovala...a nedokaze prijat rozchod ako dospely clovek a ma neskutocne detinske argumenty a ozaj velmi intelignetne narazky...Tomu ja hovorim krute,ale skor smutne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
obaja nadržanÍ
ja by som nikdy si nenechala od frajera prispievat na tabletky.. sak to je take.. hm... divne...
Ale tá preorientácia ..No neviem si predstaviť, že chodím dosť dlho s chalanom a on mi po čase povie, že "Prepáč, ja som gey" Dosť by ma to položilo...
inak z uvedených asi preorientácia. čo sa týka možnosti pod tým.. každý, kto si myslí, že je imúnny voči pohlavných chorobám a otehotneniu, by nemal šukať.
@8 to je bullshit nie je mozne ze by zena stihla svaly vo vagine tak aby odtial muz nedostal prsty/penis - to by potom ako riesili znasilnenia? Je sice pravda ze panvove svalstvo sa da ovladat ale nie az tak...
@9 ved ochrana moze zlyhat... a preto je to podla mna najhorsie, ved ked si to po nejakom case idu uzit prvykrat, volny byt, vsetko pripravene, ochrana tiez a zrazu sa kondom roztrhne alebo cokolvek ine a par dni/tyzdnov na to baba zavola ze "houston mame problem" dost krute...
@chavez teda vieš si predstaviť ako šukáš babu so zlomenými prstami? ja teda nie, rovno na pohotovosť...