Co je pravdy na tom, ze sexom sa moze oddialit menstruacia?
S priatelom sme mali sex aj s kondomom, vieme na isto, ze nebol poruseny. No menstruacia mi meska uz vyse tyzdna. Pocula som ze sexom sa moze oddialit menstruacia. Moja skor chodi ako na prazdniny (obcas si vynecha aj mesiac). Ale predsa je to stres ..
Aj ja súhlasím s @1. Ale ak vravíš, že je to pre teba normálne, že meškajú, tak nestresuj... Alebo si kúp o týždeň test príp. choď ku gynekologičke, ak sa menštruácia nedostaví a aby si stihla včas prípadne zakročiť...
omg len cisto logicky... ako moze sex oddialit kramy??? Kramy su hormonalna zalezitost a pokial viem semeno ani penis ziadne hormony neobsahuju. Cize je to SOMARINA. Mesakt ti mozu lebo stresujes, mozno preto, ze ich nemas stabilne ale rozhodne nie preto, ze si s niekym spala.
akoze tak vam poviem ze som to citala niekde tu na birdzi pred asi 2 rokmi ked este ludia normalne posielali maili do love&sex ale nevedela som to teraz najst, tak som sa na to chcela spytat, za to mi poniektori nemuseli povedat ze som zasrana
@8 len cisto logicky mestruacia moze meskat z pricin choroby alebo stresu a ked sa niekto stresuje po sexe ci je/nie je tehotna tak to dava zmysel
pocuj,mojej byvalej meskali 2 tyzdne no a nebola tehotna robila si 3krat test,no tak ked sa do toho busi dost divoko tak je to mozne ze ti meskaju koli sexu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@8 len cisto logicky mestruacia moze meskat z pricin choroby alebo stresu a ked sa niekto stresuje po sexe ci je/nie je tehotna tak to dava zmysel