A spraviť nejaký dobrý skutok nič?...Ako dobre trapoším kľudne ma urážajte ale ten dobrý pocit je nenahraditeľný..a vy ste tam dali ožrať sa nahúliť sa!!! no pekne..akože úroveň stále klesá..nenávratne
to ako o čom je tato anketa? hrozne... dobrý skutok tu fakt nie je.. bohužial, to pre niekoho nie je podstatne.. ved tak to aj potom vyzera ked niekomu v niečom pomožem a dotyčný sa mi tak za to odvdačí.. hrozne s niektorou slovačou.. taketo ankety by sa mali rušit.. bože sak nerobte zo seba vačších ..... než akými ste.. (niektorí)
Pre mna je to kazdy pocit, ktory som zazila prvy krat
Prvy bozk, prva cigareta, prva "opica" , prve milovanie, prve "lubim ta"...a dalo by sa pokracovat donekonecna...
@8 debilko radšej sa pozri akú možnosť označila vačšina ludí a potom tu pindaj na možnosti je to moja anketa,moje názory a keď sa ti nepáči založ si svoju s vlastnými možnosťami pre tých "normálnych ludí"
@9 ja len že to je jedna z najúbohejších ankiet aké som tu videl je to o tom že nemate tie ozajstne hodnoty ktoré su doležité, a nie tieto čo si tam uviedla.. mimochodom ja ti tu anketu neberiem tak neviem čo sa tu prave ty vzrušuješ že moje nazory, moja anketa
Asi pocit víťazstva,alebo je super pocit keď vieš, že ťa niekto skutočne má rád...A mám strašne rada keď len tak ležím na pláži,slnko svieti a počujem šum mora...aaaach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Prvy bozk, prva cigareta, prva "opica" , prve milovanie, prve "lubim ta"...a dalo by sa pokracovat donekonecna...
a este dva skvele pocity - v lete v teple sa hodit do bazena a vyvalovat sa tam a plavat
a lyzovanie.......spustit sa doe zasnezenym kopcom......
To som sám čo si myslí, že ak má mať anketa zmysel tak tam má byť čo najviac druhov odpovedí, teda aj tie kus sprosté?
To je akože chyba autora, že ich tam dá?
No ja vám fakt neviem
Čo má pocit víťazstva s tým, že ťa niekto skutočne má rád?
Mhmm Naučím sa čoskoro