@tenario preco by bola odveci? jednak je rozdiel medzi milovanim a sexom a tak isto nie kazdy si na tom zaklada a nemusi to prenho zakonite hned nieco znamenat...
Síce súložiť, alebo milovať ako chcete, to je jedno, to je iba šukanie, ale my správni bystričania, povieme jebanie. No ale hudeme slušní: Na súloženie, šukanie, mrdanie, či jebanie som ešte veľmi malý. Malý pánko. Môžem takrečeno sám seba pošukať, pomrdať, pojebať, posúložiť, zopsuť...Ale čo môžem, je pojebanie veľkých pánov. Tu mi žiadna panská riť neodolá. Aj čo by ako chcela. Na záver tej jebačky, mrdačky, šukačky, súlože, zapekačky, trtkačky jej dovolím, aby sa celá dosrala.... Ale, milovať, to je krása. Estetický zážitok. Tak pomaly, voľne, potom rýchlejšie a rýchlejšie, to nie je povinnosť. To je radosť. Vzájomná. Dúfam, že keď narastiem do tých 18 až 24 rokov, potom sa dožijem aj toho, že mi jedna krásna krásnu krásne dá.
Ešte chcete? Preboha, už musím ísť do posádky, tak len tak na stojáka: Keď niekoho milujem zo srdca, tak to nie je sex, súlož, to je tak trochu bez citu, len na ventilovanie pudov a sem tam aj prdov k tomu. Láska si žiada celého chlapa. kde láska JE neustále dokazovanie, že mi na Nej záleží. To predovšetkým. Až na tom druhom mieste je milovanie telesné....
Ked se miluju s milackem je to pro me radost ked ho uspokojim , ale taky projeveni duvery k nemu, relaxace, a taky projev lasky a splynuti nasich tel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Keby to pre teba neznamena nic, tak to nerobis