ŠŤASTIE! Prečo nie je v možnostiach? Nemusím byť ani zdravá, ani zamilovaná, ani vzdelaná, hlavne nech som šťastná. A šťastná som vtedy, keď sú šťastní ľudia okolo mňa
ked mam ja alebo niekto znamy problemy so zdravim ktore sa tahaju dlho uvedomujem si ze je najdolezitejsie =P a mozno prave preto ze stastie zahrnuje to vsetko nie je v moznostiach nemyslite? =D
Boh nikoho nenuti si vyberat
pre krestana je on zosobnenim lasky, aj lasky k rodine a k priatelom, tam to nie je o vybere Boh alebo rodina, ci Boh alebo priatelia
a v ankete si nevyberiem
milujem svoju rodinu, lenze uz v tom je zahrnuta samotna laska, ako je zahrnuta v tom ze verim v Boha...a samozrejme bez zdravia to cele nejde
takze si nevyberiem
@tenario napisal si, ze ti, ktori si zvolia moznost viera v Boha, musia byt na tom dost zle, tak kde je ten tvoj respekt? ja by som takisto mohla napisat, ze ty ako neveriaci si na tom zle, ale nepisem to, tak skus aj ty mat troska ucty
@24 boze sorry ja som sa tak z chuti na to zasmial ze nekomu je prednejsi pred matkoua otcom nekto kto ani neexistuje ... sorry prepac uz som ticho ..psssssst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Inak pre mňa je najdolezitejsie zdravie, ale o uspech
ja som nenapisala vieru v Boha, pretoze to zahrnam vseobecne k laske
pre krestana je on zosobnenim lasky, aj lasky k rodine a k priatelom, tam to nie je o vybere Boh alebo rodina, ci Boh alebo priatelia
a v ankete si nevyberiem
milujem svoju rodinu, lenze uz v tom je zahrnuta samotna laska, ako je zahrnuta v tom ze verim v Boha...a samozrejme bez zdravia to cele nejde
takze si nevyberiem