Môj holy skillbook z chémie, jediný zošit v mojom doterajšom živote, v ktorom som sa aspoň pokúsila o úpravu, čitateľnosť a použiteľnosť pre ďalšie generácie.
(Ofc je vplyvom častých prejavov náklonnosti viacdielny, drží pokope silou vôle, a jedného dňa zmajstrujem verziu 2.0, ale je to môj jediný object of attachment.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
plus kategorický imperatív
Svet je svaty! Dusa je svata! Koza je svata! Nos je svaty!
Jazyk a vtak a ruka a ritna diera je svata!
Vsetko je svate! Kazdy je svaty! Kde kto je aniel!
Tulak je rovnako svaty ako serafin! Sialenec je svaty ako ty moja dusa si svata!
Notebook je svaty basen je svata hlas je svaty extaza je svata!
Svaty je vtak mojho deda z Cane!
Svaty marihuanovy hipstery mier & drogy & drumm&bass!
Svate samoty mrakodrapov a chodnikov! Svate kaviarne plne milionov! Svate tajomne rieky slz pod ulicami! Svaty osamely obetny voz! Svaty nemierny baranok stredneho stavu! Svaty blaznivi pastieri rebelie!
Kto zerie Kosice je kosicami!
Svaty cas vo vecnosti svata vecnost v case svate hodiny v priestore svaty stvrty rozmer piata internacionala svaty aniel v Molochovi!
Svate more svata pust svata zeleznica svata lokomotiva svate vizie svate halucinacie svate zazraky svate oko svata priepast!
Svate odpustenie! milosrdenstvo! dobrocinnost! viera! Svata! Nasa! Tela! trpace! slachetnost!
Svata nadprirodzenost zvlast nadherna inteligentna dobrota duse!
(Ofc je vplyvom častých prejavov náklonnosti viacdielny, drží pokope silou vôle, a jedného dňa zmajstrujem verziu 2.0, ale je to môj jediný object of attachment.)