naco mi je zdravie bez stastia?..a laska?niesom ziadny shakespeare,takze poviem uprimne,ze je pre mna omnoho dolezitejsie byt v zivote stastny bez lasky ako mat lasku a byt nestastny cely zivot
Jednoznacne ZDRAVIE, potom laska...a stastie vobec, ani nechapem ako je to vlastne myslene, ale ak tak, ako si myslim, tak na stastie vlastne ani neverim.
co ja vam viem, ja som holt clovek romanticky, takze laska...
tak uvazujem, ze ked cloveka partner necha, minimalne istu dobu ma pocit, ze je zvnutra totalne rozozrany a chory (ZDRAVIE -) a ze ma teda pekelnu smolu (STASTIE -)
vzdy som si hovorila ze laska... ale moze byt aj nestastna a taku asi radsej nemat takze stastie.
stastie je tu ako moznost dost od veci kedze podla mna na dosiahnutie stastia-ako pocitu treba viac veci..
ale ak je to myslene ako stastie napriklad v hrach alebo nejake *ebnute nahody tak ostavam pri tej laske
za peniaze si mozes kupit aj zdravie (rozumej ze ked dostane bezdomovec a milionar rakovinu, kto ma vacsiu sancu prezit? no...jednoznacne bezdomovec, ze...)
ak mas peniaze, mozes byt stastny...stastie si nekupis, no chudobny si ho toboz nekupi
laska...nema sice s peniazmi spolocneho vela, no peniaze jej isto neprekazaju
@susenejablko dedko za peniaze si NIKDY zdravie nekupis .. ja ti dam uplne super priklad podla MNA!
moj nevlastny otec lezi v nemocnici na pristrojoch vselijakych hadickach a pod na ARE a mozno do vikendu neprezije .. odisli mu pluca srdce a krvny obeh .. peniaze su a mozme si ich seci strcit do riti lebo tie mu nepomozu aby sa vyliecil
ak mas prachy nemusis byt ani stastny mozes mat secko konkretne no abstraktne veci mat nemusis nemusis mat skutocnu lasku ani skutocnych priatelov mozes mat aj falosnych ktory su s tebou koli prachom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
síce sú aj chorí ľudia, ktorí sú šťastní, ale to je zas diskutabilné
keď máš šťastie tak máš aj šťastie stretnúť lásku
keď máš šťastie tak máš aj šťastie byť celý život zdravý..
no nie?
nikoho nemas mas depky
tak uvazujem, ze ked cloveka partner necha, minimalne istu dobu ma pocit, ze je zvnutra totalne rozozrany a chory (ZDRAVIE -) a ze ma teda pekelnu smolu (STASTIE -)
stastie je tu ako moznost dost od veci kedze podla mna na dosiahnutie stastia-ako pocitu treba viac veci..
ale ak je to myslene ako stastie napriklad v hrach alebo nejake *ebnute nahody tak ostavam pri tej laske
za peniaze si mozes kupit aj zdravie (rozumej ze ked dostane bezdomovec a milionar rakovinu, kto ma vacsiu sancu prezit? no...jednoznacne bezdomovec, ze...)
ak mas peniaze, mozes byt stastny...stastie si nekupis, no chudobny si ho toboz nekupi
laska...nema sice s peniazmi spolocneho vela, no peniaze jej isto neprekazaju
moj nevlastny otec lezi v nemocnici na pristrojoch vselijakych hadickach a pod na ARE a mozno do vikendu neprezije .. odisli mu pluca srdce a krvny obeh .. peniaze su a mozme si ich seci strcit do riti lebo tie mu nepomozu aby sa vyliecil
ak mas prachy nemusis byt ani stastny mozes mat secko konkretne no abstraktne veci mat nemusis nemusis mat skutocnu lasku ani skutocnych priatelov mozes mat aj falosnych ktory su s tebou koli prachom
mozes, nemusis...rovnako mozes mat falosnych priatelov a falosnu lasku kvoli nejakej tvojej inej vlastnosti...