pamätám si ako som nosila také malinké tričká a kraťasy a tak... všetko také malinké a kreslené potlače hehe AKo som bola s bratom a rodičmi v ZOO BOjnice... keď ma brat učil bicyklovať ako som padla a viac si nepamätala
ja si pamatam ked ma mama nechala prvy krat samu doma, mala som okolo troch rokov.. musela si odbehnut do obchodu a ja som bola zavesena na okne (zatvorenom) a straasne moc som plakala.
alebo ako som na stenu nakreslila straasne velke slniecko a mraciky..to som mala asi dva a co nasledovalo potom, ani nechcite vediet
prvé? ked som mala asi 3 roky a ma chceli dať do materskej školy xD že ma tam posadili na koberec a prišla taká "veľká teta učiteľka" a ja som sa jej zľakla a som totálne strašne revala xD toto si pamätám xD
ja si pamatam este ekd som bola uplne mimino ..teda uplne dva roky som mala sme boli na zahrade ja som bola v takom zelenom kociku si varii osttani gulas ja som tam kricala a nikto za mnou neprisiel tak som si vystrela nohy dohora a nato prisla moja mama
ja si pamatam taky zablesk...neviem dokedy deti byvaju v sportovych kociaroch..ale moja uplne prva spomienka je z tade..pamatam si ako som v nom sedela a viem ze som obhryzala tu rucku co je tam vpredu aby deco nevypadlo=D=D=D=D ci mi chutilo neviem...=D..a isli sme domov od starkej,alebo tam niekde, viem ktory usek cesty to je..
Pamätám si že keď som bol malý tak som išiel na Oravskej priehrade za jedným psom a stratil som sa tam, potom ma našiel nejaký párik a pýtal sa ma kde bývam, ako inak nevedel som, tak sa tam o mňa asi pol dňa starali a potom prišla mamička a zachránila ma Presne si pamätám aj čo som mal oblečené, aj čo to bolo za psa...
A ešte si památám keď ma prešlo auto, to bolo v Žiline... mama spomenula že prejdeme na druhú stranu cesty no čakali sme kým nás nejaké auto pusti, ja som sa jej vytrhol a išiel som si v pohodičke cez cestu a vrazila do mňa červená felícia pick up (to si pamätám presne)... ja som spadol na zem... potom si iba pamätám ako mi dával sanitkár v sanitke autíčko, ktoré mám mimochodom stále doma
Neviem čo s toho sa stalo skôr....
Som sám zo seba prekvapený ako som si to všetko mohol zapamätať, dokonca keď som to povedal mame tak sama neverila že si to pamätám V oboch príhodách som mohol mať niečo okolo 4-5 rokov
a ja si ešte pamätám,ako som bola prvý deň v škôlke a ma nútili jesť špagety som si natlačila všetko do úst,držala to tam asi pol hodinu a potom som to nenápadne vypľula
tak matne ako som na prvé vianoce jedla chlebovú kôrku.. a potom ako asi trojročná si rozbila kolená cestou k babke.. a ako sa mi narodil brat a ja som chcela sestru.
bude to asi ked som tusim 3 rocny v skolke plakal ze mojho najlepsieho kmrta dali do inej skupiny ..nastastie plac zabral a chodili sme spolu do triedy odvtedy az do konca 9tky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
potom už len jasle, škôlka, škola atď...
Mám zopár spomienok ale netuším ktorá bola prvá, viem jedine že to bolo keď som mal okolo 2,3 rokov, lebo som býval v PP.
Ale asi to bude tá keď som papal pohár...
alebo ako som na stenu nakreslila straasne velke slniecko a mraciky..to som mala asi dva a co nasledovalo potom, ani nechcite vediet
Ale tak hmlisto, v troch rokoch, keď som sa strašne zgrcala.
A ešte si památám keď ma prešlo auto, to bolo v Žiline... mama spomenula že prejdeme na druhú stranu cesty no čakali sme kým nás nejaké auto pusti, ja som sa jej vytrhol a išiel som si v pohodičke cez cestu a vrazila do mňa červená felícia pick up (to si pamätám presne)... ja som spadol na zem... potom si iba pamätám ako mi dával sanitkár v sanitke autíčko, ktoré mám mimochodom stále doma
Neviem čo s toho sa stalo skôr....
Som sám zo seba prekvapený ako som si to všetko mohol zapamätať, dokonca keď som to povedal mame tak sama neverila že si to pamätám V oboch príhodách som mohol mať niečo okolo 4-5 rokov