No stretol som sa s jednou babou, ktorej sa vraj pacim, lebo mi to povedala kamoska.. tak sme spolu kecali asi 2 hodinky a potom som ju odprevadil domov. Asi o tyzden ked som jej napisal ze preco mi uz nic nepise tak nereagovala a nereaguje do dnes.. Nevi
možno si našla iný objekt...sorko, že ti to píšem takto..ale ľudia sú svine...a možno sa jej začínaš páčiť a bojí sa toho.. ? najlepšie je pokecať s ňou osobne
a môže byť, že to bolo len chvíľkové,možno jej stačili dve hodiny na to aby mohla spoznať tvoju podstatu a to aký si/čo je nemožné...ále pre niektorých ľudí celkom rerálne-chudáci!!!/
nerob si z toho ťažkú hlavu...viem si predstaviť tvoju situácii, no nesnaž sa to znásilňovať...ale rozhovor odporúčam ,len tak sa dozvieš čo je vo veci...predpokladám teda ak je fárová..
Tak vidím že som prišiel neskorot a problem je už vyriešený Tamvtme - rešpekt .. mam pocit že v last čase tu riešiš všetky problemos.. ved ja neco vymyslim na čo nebudeš mat sil
tak ae vyjadrit sa možem ne? tak podla mna ta holka sa ozvat mohla.. a už len to že sa neozyva tak už len kvoli tomu by som kašlal na nu.. ak sa s nou však ceš povypravat tak a vieš de byva tak si ju počkaj cestou zo školy /prace a ked nebude ništ cet povedat tak to už len hod vajičko do hlavy a kašli na nu.. v každom pripade.. maj hlboko a bež tam len aby si bol o neco mudrejši sawa
sa smej Lakino..!!! včera som si povedala, že ete poriešim problémy a od dnešného dňa fcuk off všétko.. ale nie! ved´ my, čo tu píšeme potrebujeme poradiť, ked´ to nevedia naši priatelia.. aspoň mojí...asi majú ,,chrípu,,,.. (((
Čo tak jej zavolať? Ak ti nebude dvíhať tak jej skús poslať nejakú tú provokačnú SMS. Napr. Milujem ťa!..........Pošli túto správu lásky ďalším trom ľuďom ktorý ťa nudia. Inteligentnejšie dievčatá ju odošlú naspäť, ale tým ti len nadhodia na ďalší odpal. Potom jej môžeš poslať správu: Veľmi múdro. Inteligenčným testom si prešla na 1. Test č.2: Keby som ťa len tak hypoteticky pozval dnes von, čo by si odpovedala? Ak zase neodpovie tak už letí posledná SMS: V druhom teste si neuspela. Tak že nič nevyhrávaš. Dostaneš len cenu útechy a to, že ti už dám pokoj.
hááá!!!celkom šikovné, no ja by som sa nahnevala...to slovíčko,,nudia,, by trebalo pozmeniť na slovíčko,,trápia,, to je také ľudskejšie... no myslím si...ale má ta smska svoje čaro
no ...možno...ale napr:moja kamoška je strašne naštvaná práve pre toto slovíčko, píše si na nete s týpkom, ktorý jej napíše kedy hej-kedy nie...a má taký pocit, že jej píše len v čase ked´ sa nudí...byť človekom, ktorý niekomu vypĺňa šas...no to je už urážlivé nemyslíš..?ako ja viem, že dalej je ta smska fajn...no ona to nemusí pochopiť tak ako je to myslené
Ale tento prípad je trochu iný, pretože mu to dievča neodpisuje = nudí ho. To už bolo posledné čo som povedal, pretože tu zasa vznikne dialog: Tamvtme VS Drag-On.
no fajn! a ja píšem naposledy(tebe ona ho nenudí, trápi ho!ináč by tu nepísal..! a trápi ho preto, že mu nepíše...a možno!možno ho nudí len to čakanie na ňu...ale aj o tom by som vedela polemizovať.. -1:1-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a môže byť, že to bolo len chvíľkové,možno jej stačili dve hodiny na to aby mohla spoznať tvoju podstatu a to aký si/čo je nemožné...ále pre niektorých ľudí celkom rerálne-chudáci!!!/
nerob si z toho ťažkú hlavu...viem si predstaviť tvoju situácii, no nesnaž sa to znásilňovať...ale rozhovor odporúčam ,len tak sa dozvieš čo je vo veci...predpokladám teda ak je fárová..
Carpe diem ...držím paľce a ak nebudeš nejakej kráske rozumieť...sme tu aby sme ti pomohli
tak ae vyjadrit sa možem ne? tak podla mna ta holka sa ozvat mohla.. a už len to že sa neozyva tak už len kvoli tomu by som kašlal na nu.. ak sa s nou však ceš povypravat tak a vieš de byva tak si ju počkaj cestou zo školy /prace a ked nebude ništ cet povedat tak to už len hod vajičko do hlavy a kašli na nu.. v každom pripade.. maj hlboko a bež tam len aby si bol o neco mudrejši sawa