rock je absolutne onicon este ten styl?dotrhane nohavice vlasy jak leguan rozparane zili len piju jak duhy a este vela veci.cigani nechodia v dotrhanych nohavicaich.a co taky slovensky hip-hop?co ste prenho spravili?ja som spravil to ze som bol na koncerte KONTRAFAKTU!
myslim ze slovensky hip-hop ma pred tebou respekt, chlapce=D=D=D=D=D=D=D=D taku velku vec ako ist na nejaky koncert,to nedokaze hocikto!!=D=D=D pre kontrafakt to iste vela znamena...=D=D=D=D=D
@johncena mas pravdu radsej uz ani pisat nebudem nema to zmysel budem sa len dalej z chutia smiat na tom co si pisal a co na to napisu ostatni, uz sa tesim
čo je na tom dobre... ten zvuk elektrických gitar.... a je to kus umenia nejaké solo zahrat.... nikto ti nedžube do toho že ty si sa dal na cestu "slovenského hip-hopu"... každý ma svoj štýl tak nejeb to toho štýlu čo sa pačí ostatným....
nie každý je zavislak na hip-hope .... pre niekoho je toto blud a najradsej by zhodil radio z poschodia ked sa tam ozýva dajaký čisty chov, kontrafakt, moja reč.... a všeliake kokotiny..
nechaj nas žiť vo svojej hudobnej sfére a aj my necháme teba.....
u nas sa hovorí: Neser psa ta ce neobsra..... tak skus sa toho držať
Po prvé, nauč sa písať, po druhé, rock je tu asi.... tipujem že približne dva- až trikrát dlhšie ako rap a hip hop, čiže musí byť prepracovanejší a po tretie už prestávam písať do tejto diskusia pretože ma akurát srú kreténu ako si ty.
lol ja pocuvam rock, metal, country a vlastne vsetko co mi pride pod ruku, a dokonca aj z (americkeho) hip-hopu a rapu by som dokazala najst pesnicku ktora by mi bola po chuti ale inac sa mi paci hlaska ze milujem hudbu a preto nepocuvam hip-hop
@johncena boxer161 ti to povedal dobre... čo tam také múdre bolo... si uvedom že je to pravda čo @boxer161 napísal a skus prijať pravdu taka aka je ...
tam nič mudrlantské nebolo tak skus rozmýšlat.....
ale vies...aj ja som pocuval hip hop chvilu...ale vyrastol som.tak cca v takej 25 to mozno napadne aj teba vyrast..neboj...ESTE MAS NADEJ
v prvom rade skus respektovat nazor inych..a hend zbytocne na ludi neutoc.lebo agresivne chovanie devalvuje komunikaciu.
tymto na teba neutocim ja..len vravim svoj nazor..a len tak do fora..je mi jedno ci si ho zoberies k srdcu(o com pochybujem lebo si tvrdohlavy)..neva aj ja som obcas
ked som si precital nadpis tejto diskusie hned som vedel, ze sa vsetci zacnu ohanat hip-hopom a podaktory ho nazvali aj kokotinou ci dako inak.
Vsak co ine si viete zobrat do huby jedine hip-hop, keby nebolo hip-hopu mali by ste vobec vy dake argumenty?? nemali!
Tak dakujte hip-hopu za svoje argumenty! Nebyt ho tak sa tu nevite ani vykoktat
a ze hip-hop nie je hudba aha dalsi odbornik..ty kks ako to tak sledujem tu je tolko odbornikov, ze normalne jebte na skolu a presadte sa so svojimi nazormi v dakych odbornych casopisoch alebo napiste knihu!
Jedine tu si vas nazor niekto precita, napiste take daco nejakemu odbornikovi ten si to bohuzial len precita a zavrie.
Tento portal by sa mal premenovat na Pseudointelektualovo
rock neni styl to je nic,nula,menej nez vzduch.bez diskusie to nie je dobry styl.hip-hop forever.a uz ma neserte.som s @johncenom.aj som bol na koncerte kontrafaktu abolo to vynikajuce.takze som spravil nieco pre hiphop.a vy rockery co ste spravili pre tu vasu haved co sa neda pocuvat?
sa spametaj ti debil som Blbsiu otazku vzivote na tomto foore necital ze kazdy pocuva rock asi je to tim poprve ze rock nepocuvaju zdaleka vsetci len nektory pocuvaju punkrock dalsi poprock dalsi nejaky metal a pod a povedia ze pocuvaju rock vo vela zanroch je slovo rock mozno preto si to tvoja blba hlava tak vysvetluje ,dalsia vec kazdy pocuva co chce a ak sa ti rock nepaci neznamena to ze je zly tie starsie rockove kapely su naj. hudba mg no jasne niekedy je to skvor pop ale vzdy to je neco z rocku nwm co pocuvas ty ale na rock to nema urcite
uvedom si že ja hip-hop nepočuvam a čo je dôležite ja ho neodsudzujem .. je to tiež hudobný štýl ktorý ma svojich fanušíkov ale prosim ťa.... skus si uvedomiť,, že tým že budeš hovoriť že metal, rock, a i. su pičoviny tak tým si pohoršíš mienku u viacerích ľudí......
skus rozmýšlat smerom takým že budeš hovoriť že nemáš rád náš štýl, ale neodsudzuj ho ako keby ti to malo zobrať život......
ber to s tej strany tvoj Hip-hop = môj Metal =>
=> skus si to teraz obratiť že ja som na tvojej strane a ty na mojej... ja by som ti začal písať tie somariny čo si mi ty písal .... a povedz mi ako by si sa cítil ty na mojom mieste keby ja som po tebe a tvojom štýle tak pičoval??
@pally27 paly nehnevaj sa ale rock poprock punk rock to patri vsetko do jedneho vreca nelubil som rock nelubim rock a ani ho nebudem lubit!!! ja to nechcem pochopit ze nikto vie pocuvat ten blbi rock
@hrt11 pre mna za mna si rob co chces... ale ked nevies tolerovat iných ludi tak to bude potom s tebou zle ...
a inak nikde som nenapístal ze pocuvam iba rock !!!
ja pocuvam vsetko ale hip hop fakt nemusim..... naj si spievaju... (ak ide o spev) ... ale ja sa ani neinteresujem ze nieco také existuje...
najma ked ma niekto zacne poucat ze hip hop je ten pravý štýl pre každého a v nom najdes svoju pravdu o zivote.....
a kto tvorí ten hip hop??? čisto vznikol len v pouličnej zmesi... život v paneláku a tak... nie každý dokáže počuvat toto že kde sa narodil akú tragiku zažil a ....
niekedy mam pocit že tý hip hoperi su najlepší na svete .. oni všetko vedia ... všetko zažili a tak mi rockeri sme nuly oproti ním....
čo sa týka rocku... tak vznikol podla mna kultivovanejsie ako hip hop... v normalenej spločnosti ludi. a čo som si všimol nemajú potrebu rozpytvavať svoj život že aky tragicky bol...
veta ČO SI SPRAVIL PRE SLOVENSKÝ HIPHOP začína byť kultová. len si poslúž, počúvaj si svojho vytretého rytmusa ale nestaraj sa do tých, čo počúvajú ozajstnú hudbu.
@matii ze ozajstnu hudbu co nepovies vytreteho rytmusa inak ja osobne kf dako nefandim, ale rad si ich vypocujem a hej az tak je vytrety, ze na jeho koncertoch je viac ludi ako kedy boli na vasich SK rockovych kapelach Nj v 16 rokoch bol aj pre mna kazdy vytreti No pod do mna co mi zas daka fifina povie
@yukari to co si povedal? ak nevies histriu radsej setri klavesnicu ano hip-hop ma africke korene a sorry pochybujem, ze teraz v africkych kmenoch nosi dakto tricka, gate, mikiny... Dalsi nastrocny co vela mudrej kase popapal papaj dalej rodicia budu na teba hrdy
to by si dosiel aj k tym cernochom v Afrike a huboval by si im do tych posvatnych pesniciek z ktorych sa dostavaju do tranzu? nema to byt nahodou tak, ze kazdy si ma ist svoje?
@lenuska175 nech je aj tranca, raegge, funky...preco by sa tu mal omielat iba hip-hop? Nech sa rozoberaju aj ine styly nie? Ci rozoberat stale to iste je zaujimave? Ano pre deti co nemaju este ani vlastny nazor na kupovanie oblecenia asi je a takych tu je na birdzi staci scrollovat vyssie
@pally27 ak si si nevsimol tu sa picuje stale na hip-hop a myslim, ze v takych diskusiach si sa vyskytol aj ty..a kto tu uraza rock? Ty si nazval hip-hop kokotinou tak jediny kto uraza si ty.
inak takych pesniciek je vela kde je zluceny rap + rock, staci mat otovrene usi a oci lenze vas hip-hop nezaujima tak nic teda nie je to priamo rock, ale ma prvky rocku...
inak vsetkym...kazdy sa rad serie do tohto stylu pricom kazdy sam vie, ze o nom nic nevie. Jedine co viete je, ze sa tam nadava, ze sa nosi siroke oblecnie a ze ho pocuvaju len deti...zoberte si to globalne a zistite, ze tych deti je minimum (hlavne ze deti ukazuju na deti, ze?), oblecnie toto uz davno ani tak nie je v mode...teraz sa nosi viac nobl oblecnie, trosku sirsie trosku tazsie a nadava sa, hej a vy co nenadavate? Ja nadavam, ale medzi kamosmi a tak inak v praci a s inymi ludmi sa viem bavit na urovni. Lenze to pochopite..neviem vlastne ani ci ste toto pochopili tak radsej nic
@mayo mas to zrejme trochu pomylene... uz som ty napisal ze netvrdim ze hip-hop nie je hudba... ale pre MNA je to hudba ZLA,a clovek by nemal pocuvat hudbu ktoru nema rad, a ten moj nazor: MILUJEM HUDBU, PRETO NEPOCUVAM HIP-HOP!!! si JA vysvetlujem tak, ze nebudem pocuvat hubu o ktorej si myslim ze je zla a kazy tu pre MNA dobru hudbu, to je cele...
@lenuska175 bodaj by sa stale nerozoberal hip-hop a rock ked v oboch taboroch su ludia ktori jednoducho len nedokazu akceptovat to ze sa niekomu paci nieco ine ako jemu...
@hajzelodkosti hej hej idem do teba. prepáč ale veci typu do sce jebať, smrdza mi pazuchy sú nepochybne vysoko cenná hudba že? neporovnávala by som kvalitu hudby počtom ľudí, ktorí prídu na koncert. akú časť z tých ľudí na koncerte kontrafaktu sú na mol spité "fifinky" ako tomu hovoríš, ktoré by sa natriasali aj zvuk zbíjačky? alebo násťroční chalani s rovnými šiltmi a jointom v hube, ktorí sú celí vedľa z toho že môžu povedať 20 nadávok za 1 minútu? podľa takých sa ja neriadim
@pally27 takych pesniciek par poznam a nie je to nezlucitelne, skor to znie este lepsie. (to bolo k tomu, ze rap a rock su nezlucitelne)
A pre vsetkych: DRZTE HUBU!!! Uz tu bola jedna 3stranova diskusia o hip-hope a tam sa premielal finsky metal, inteligencia niektorych ludi, rasizmus atd... v podstate vsetko. Tak neviem ci vas to bavi sa len hadat...
nechapem naco sa do toho seres ked ho nepocuvas a nemas rad vobec ti nikdo nehovori ze ho mas pocuvat tak co riesis ne ako hip hop a komercne sracky ktore sa vnucuju vsade do telky radia atd..a rock nepocuva kazdy pretoze ten rock co je naozaj rock neznesie kazdy teda ne nejake princeznicky a idioti typu emo a spol..
a ty nepis, nehulis? Ja pijem prilezitistne a hulim rekreacne a co je natom zle? A na rockovych koncertoch sa nepije a nehuli? Huli dnes kazdy aj metalista ci skinhead...
Skus pocuvat rap, slovensky a nevyberaj si len tie veci "robene pre zabavu" ale dake zmysluplne a ak povies ze take nie su tak tym padom niesi ty pre mna a lutujem cas zabity tymto komentom
@hajzelodkosti zopakujem sa PRE MNA je to zla hudba a jednoducho sa mi nepaci, to neznamena ze budem niekoho odsudzovat len preto ze sa paci jemu (tolko na zaciatok len pre poriadok) mne na hip-hope/rape vadi prave to ze je to bez instrumentov, hudobnych nastrojov, mne to tam jednoducho chyba, nemam rad umele elektonicke zvuky tvorene na pc a celko sa mi to nepaci, napr vystupovanie spevakov, a dalsie veci...
@hajzelodkosti no prepac kamos ale to je aka kravina ze rap dokaze splynut s kazdym stylom??no vies si ho predstavit v nejakom metale?ja teda vazne nie a rap nieje hudba ale len to basnickovanie a rapotanie do mikrofonu ty si asi myslel hip hop nie?
@mayo Ach jaaaaaaj, stale ta to bavi chytat za slovicka?? Milujem hudbu bez hip-hopu to ty musi stacit, ak ty toto uz nestaci na pochopenie tak mi radsej uz ani nepis lebo odpovede sa nedockas..
@mayo ja som nemyslela producentov a hudobníkov ale tie pubertálne deti ktoré hovoria že jediná pravá hudba je hip hop a nič iné neexistuje...viem na čom sú založené piesne afrických kmeňov pretože sa mi to páči a rovnako sa mi páči aj hudba indiánskych kmeňov
rock n roll je tu o dost dlhsie nez 25rokov ved elvis stym zacal a to bolo uz davno..a hip hop zomrel spolu s 2pacom a notoriusom...pretoze dnesny hip hop stoji za hovno a ked tak jedine americky tam este nieco ako hip hop je ale tu na slovensku v ziadnom pripade nie..
@wampirekiss no ved áno ale iba melódia....si predstav nejakého afrického šamana ako spieva o tom že nenávidí svoju mamu a z jeho úst vychádzajú samé nadávky
@goth111 no ale rockeri no myslim teraz aj metlakov punkacov.. a tak no jednoducho fanusikovia tvrdsej muziky sa prilis nezatazuju nejakymi hopermi to skor naopak ich ti komercaci furt riesia ved kukni @0
@wampirekiss je uplne jedno kto koho riesi, aj tak nikto nic nevyriesi
ale ako fakt ma potesilo, ze su tu aj ludia ktori nezacnu hned druhemu nadavat za to co pocuva, ale ze si normalne v klude vymenia svoje nazory, hoc sa aj nezmieria na konec ale nepadli ziadne urazky a pod, to si cenim, ci je to hoper, rocker, ludovkar....
ale ludia uz sa kludnite...tieto fora uz vazne nemaju iny zmysel ako rozhadat ludi...aj ked mam svoj nazor necham si ho radsej pre seba a nemusim sem pisat milion nadavok za to, ze sa niekto do mna navaza kvoli mojmu hudobnemu stylu
@mayo to bol iba príklad pane bože. Prečo chytáš za slovíčka?? A ja som povedala že sa mi hudba afrických kmeňov páči len ty asi nevieš čítať takže mi tu nehovor o žiadnej úcte
@mayo no ja viem ze si nerozhodol ty ale nu-metal neexistuje pretoze to je blbost,a linkin park niesu metal to urcite nie,a v metale sa aj spieva napriklad nightwish a tarja to ma prve napadlo mohol by si poznat a v metale je growling to je to co si pisal ved to patri k metalu.. a mi teda najdi metal s rapovanim a ti poviem uz dopredu ze to metal nieje len asi snaha o zakopanie vojnovej sekery medzi stylmy ?lebo to je pekna IDIOTINA v METALE sa N-E-R-A-P-U-J-E- !!!
@mayo predstav si že som HH kedysi počúvala takže viem že nezačína a nekonči pri Rytmusovi. A nemyslím si že HH dal hudbe viac ako rock ale to je môj názor. A keď si hovoril o oveľa staršej subkultúre myslela som že máš na mysli práve tie africké kmene. Očividne nie takže sa ospravedlňujem že som to nepochopila
@goth111 no ved hej nic sa neviriesi ale tak to ma byt nech je rock rockom a pocuvaju ho rockeri a hip hop nech si pocuvaju hoperi ja ale nerozumiem co to dava tim ludom co to vkuse riesia mne je z toho uz vazne na bliti
@vlcica1989 hh si teda neviem predstavit nejakeho africkeho toho ako spieva ze nenavidi svoju matku a kazde druhe slovo pica kokot no o tom hh vobec nieje samozrejme ok nadavky ked to chcu pouzit nech to tam daju ale ne take sracky ako rytmusove texty ze ani jedno slovo v pesnicke normalne
Toto je snad nejaka sranda tato diskusia nie? Alebo nie? Ak aj nie tak sa radsej nevyjadrujem k nicomu tuna...snad len tolko, ze zakladatej diskusie je netolerantny kokot.
Bohuzial ani zdaleka nie je pravda, ze ho pocuva kazdy. Ale ROCK je posvatny, skvely, uzasny a dokonaly a ziadna sracka nema pravo akokolvek ho urazat.
AKO VIDIM NIEJE TU SAM OBMEDZENY CLOVEK....NEVADI.UZ SOM SI TU ZVYKOL:d...
proste sa nestarajte do inych stylov...a na nich nepicujte...jebte sa v svojom a mate postarane o to ze sa nebudete hadat zbytocnou diskusiou lebo kazdy je aj tak za svoj nazor...tvrdohlavy nazor..DARMO...niektory ludia nevedia pochopit ze ludia a aj styly(ked ich nejaky clovek vytvoril) su rozny...
tak aj zakladatel...ser sa len do toho svojho hip hopu a nenadavaj na nic ine..jednoducho to nepocuvaj..kto ta nuti???
@hajzelodkosti ..myslis ze bez hip hopu by neboli nadavky a odjeby???kkcina..ale chapem co obranujes aspon..narozdiel od niektorych ja mam argumenty...
lebo mam aj iny nazor..ja nic a nikoho neobranujem
ale na druhu stranu chapem...kazdy ma nejaku tendenciu vnucovat nazory inym a hadat sa koli tomu...
a kazdy ma pravo sa vyjadrit...no a podla mna to "uzasne" prospieva inteligencii...mozno niektory budu aspon hladat niekde argumenty.lebo bez argumentov je to o nicom ...no niektory ich nenajdu...co uz..stava sa horsie
@hajzelodkosti@77 v skratkosti ti poviem.. pre slovenský rock sa neda toho vela urobit pretoze je ho tu málo.... a popravde je mi jedno čo je na slovenskej rockovej scéne.... mam na lepšiu kvalitu hudby a tá neni na SVK.... ako hip hop, tak aj rock...
vždy si radšej vypočujem dajké anglické jebatiny hip hopu ako počuvať tých slovenských vydrbancov !!
Ludiaaaaa uvedomte sa prosimvaaaas uz konecne...pride tu jeden pipik..napise tu taku kravinu a vy uz sa idete dobre ze nie pozabijat....takych lolkov rovno ignorujem...nacoooo sa rozculovaaat, pocuvajce co chcetee,obliekajte sa jak chcetee robte co chceteee, sak mate na vyber kua....chill out man.....daj si facku kaaamo....inac pocuvam rock metal punk hip hop, drum n bass, ska sem tam techno a tak....a vsetko zboznujeeem....to len pre info......mozte sa dalej hadat...dobru noc
no jasné, poďme si tu všetci skákať do vlasov, to predsa zakladateľ chcel
Každý si tu hudiete svoje a nikto tú druhú stranu nemá šancu presvedčiť o opaku...
Ale je zaujímavé to čítať. Z metalu je zrazu metÁl, v ktorom sa len "chrapčí" a napriek tomu si niekto pod slovom metal predstaví len Nightwish .
A neviem, prečo sa vôbec niekto čuduje, že si ľudia pod hiphopom predstavia nadávky, široké gate a smiešne šiltovky, však tak je to momentálne prezentované nie? Som laik, sorry, neviem o čom je hiphop a tak sa o tom nemienim ani hádať, ale si uvedomte, že u ná je hiphop prezentovaný Rytmusom a podobnými trapermi, kde je to len o nadávkach, drsnom živote pouličných gangstrov, ktorí sa, samozrejme, vychovali sami a preto sú takí hustí.
Nuž niektoré názory sú tu priam nelogické, ale čo už.
A ak vám bude adrenalín stúpať pri každej takejto provokatívnej diskusii, tak vám teda držím palce.
a co je dobre na hiphope, rape, pope, punku alebo metale? je to cisto subjektivna vec toho ktoreho cloveka. Urcite sa s niekym neprestanem rozpravat iba preto ze on napr pocuva rap a ja metal.
a ak chces vediet co je dobre na rocku tak si pusti nejaku pomalu baladu pri zapade slnka a zapal si a mozno pochopis...
Rock music is a loosely defined genre of popular music that entered the mainstream in the mid 1950s. It has its roots in 1940s and 1950s rhythm and blues, country music and also drew on folk music, jazz, and classical music.
Hip hop is a music genre and cultural movement which developed in New York City in the early 1970s primarily among African Americans and Latin Americans.
ze co no proste vsetko,uiz len to ze tak uzasne hraju na gitary bicie a neviem jake nastroje a spievaju o com s aim hcce a ide to z ich srdca ,proste rock n roll je pecka,je to parada ,ale zas rock je siroky pojem je tolko druhov rocku ,no ael klasicky rock n roll je najlepsi sak s toho vsetko vyslo ,proste na koncertoch sa tam da dobre vyblaznit
wow... zaregistrovala som sa tu pred par minutami a toto je prvy a zaroven aj posledny comment co tu pisem, lebo som si presla forum a take debilne otazky co sa tu riesia [ a casto este debilnejsie odpovede] .....
teraz najst len *delete my profile* button>.>
nech si kazdy pocuva co chce. a pytat sa preco to pocuva je ako spytat sa niekoho preco ma modre/zelene/hnede oci a preco nema ine-.-;;;
ježišmáriajozefsvätý...=D... To ozaj je také ťažké pochopiť, že každý človek má rád svoju hudbu? =D... Dakomu napríklad chutí špenát a inému nie a nikdy to nebol dôvod na hádky =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
189 komentov
Ale je to blbosť, že „každý“ počúva rock.
inak stale nemozem pochopit takyzch ludi, ktori ked sa im nepaci napr nejaky hudobny styl hned su nevrazivi, netolerantni a pod. ŽI A NECHAJ ŽIŤ
modlime sa abi neboli o par hodin aj taketo ankety od tohto uzivatela=D=D=D=D=D=D=D=D
@johncena proste mi to nedalo nenapisat
zakladateľka tejto diskusie
ČO STE SPRAVILI PRE SLOVENSK7 HIP-HOP?
yeá, maj nigga bródá
Ešte lepšie
Chlapec, buď ti úplne jebe alebo si z nás robíš prdel
myslim ze slovensky hip-hop ma pred tebou respekt, chlapce=D=D=D=D=D=D=D=D taku velku vec ako ist na nejaky koncert,to nedokaze hocikto!!=D=D=D pre kontrafakt to iste vela znamena...=D=D=D=D=D
nie každý je zavislak na hip-hope .... pre niekoho je toto blud a najradsej by zhodil radio z poschodia ked sa tam ozýva dajaký čisty chov, kontrafakt, moja reč.... a všeliake kokotiny..
nechaj nas žiť vo svojej hudobnej sfére a aj my necháme teba.....
u nas sa hovorí: Neser psa ta ce neobsra..... tak skus sa toho držať
dakujem za pochopenie a pozornosť
kazdy ma oblubene nieco ine.
ja uz som z toho vyrastol a nezpochybnujem ani ludovky ani nic podobne..ved ked to niekoho bavi...v pohode..aspon niesme vsetci rovnaky!!!
a co pocuvas ty???hmm??
ake by bolo keby sa niekto navazal do tvojho hudobneho stylu???ze je to hovadina a ze by roztrieskal ich hudobnu aparaturu?
skus dospiet clovece lebo viac a viac vidim ze su ludia sprostejsi..alebo to ja som bol menej vsimavy?? aj to je mozne
tam nič mudrlantské nebolo tak skus rozmýšlat.....
Najprv si to poprosím over
HipHop/Rap jeho formy predvádzali už Africké kmene, pričom Rock, hmm, môže byť aj RockNRoll, je tu od 50tých rokov minulého storočia
Čize čo tu je x krát dlhšie?
ale vies...aj ja som pocuval hip hop chvilu...ale vyrastol som.tak cca v takej 25 to mozno napadne aj teba vyrast..neboj...ESTE MAS NADEJ
v prvom rade skus respektovat nazor inych..a hend zbytocne na ludi neutoc.lebo agresivne chovanie devalvuje komunikaciu.
tymto na teba neutocim ja..len vravim svoj nazor..a len tak do fora..je mi jedno ci si ho zoberies k srdcu(o com pochybujem lebo si tvrdohlavy)..neva aj ja som obcas
A NEBER VSETKO TAK VAZNE lebo raz ta jebne
Preco mam pocit, ze v kazdej diskusii/ankete o hudbe sa to zvrhne proti rapu? To uz mate ludia nejake komplexy alebo co?
Nestarajte sa do druhych a svet bude krajsi.
Vsak co ine si viete zobrat do huby jedine hip-hop, keby nebolo hip-hopu mali by ste vobec vy dake argumenty?? nemali!
Tak dakujte hip-hopu za svoje argumenty! Nebyt ho tak sa tu nevite ani vykoktat
a ze hip-hop nie je hudba aha dalsi odbornik..ty kks ako to tak sledujem tu je tolko odbornikov, ze normalne jebte na skolu a presadte sa so svojimi nazormi v dakych odbornych casopisoch alebo napiste knihu!
Jedine tu si vas nazor niekto precita, napiste take daco nejakemu odbornikovi ten si to bohuzial len precita a zavrie.
Tento portal by sa mal premenovat na Pseudointelektualovo
uvedom si že ja hip-hop nepočuvam a čo je dôležite ja ho neodsudzujem .. je to tiež hudobný štýl ktorý ma svojich fanušíkov ale prosim ťa.... skus si uvedomiť,, že tým že budeš hovoriť že metal, rock, a i. su pičoviny tak tým si pohoršíš mienku u viacerích ľudí......
skus rozmýšlat smerom takým že budeš hovoriť že nemáš rád náš štýl, ale neodsudzuj ho ako keby ti to malo zobrať život......
ber to s tej strany tvoj Hip-hop = môj Metal =>
=> skus si to teraz obratiť že ja som na tvojej strane a ty na mojej... ja by som ti začal písať tie somariny čo si mi ty písal .... a povedz mi ako by si sa cítil ty na mojom mieste keby ja som po tebe a tvojom štýle tak pičoval??
no pride mi strašne trápne, ak niekto nedokáže byť dostatočne tolerantný k inej hudbe
na uzmierenie oboch strás skúsme vymysliet nejakú pesničku kde sa skombinujú 2 nezlučitelné štýli a to je :
ROCK + HIP-HOP/RAP
a bude pokoj... každý bude spokojný na svojej strane a týmto diskusia môže skončiť
a inak nikde som nenapístal ze pocuvam iba rock !!!
ja pocuvam vsetko ale hip hop fakt nemusim..... naj si spievaju... (ak ide o spev) ... ale ja sa ani neinteresujem ze nieco také existuje...
najma ked ma niekto zacne poucat ze hip hop je ten pravý štýl pre každého a v nom najdes svoju pravdu o zivote.....
a kto tvorí ten hip hop??? čisto vznikol len v pouličnej zmesi... život v paneláku a tak... nie každý dokáže počuvat toto že kde sa narodil akú tragiku zažil a ....
niekedy mam pocit že tý hip hoperi su najlepší na svete .. oni všetko vedia ... všetko zažili a tak mi rockeri sme nuly oproti ním....
čo sa týka rocku... tak vznikol podla mna kultivovanejsie ako hip hop... v normalenej spločnosti ludi. a čo som si všimol nemajú potrebu rozpytvavať svoj život že aky tragicky bol...
Niekto si všimol,že bola v topke a hlasovalo veľa ľúdí,tak si ju spravil.
Hmm..čo to bude zajtra?? Punk či Pop ??
tak TEN Rock je tu možno 20-25 rokov,
pričom TEN hiphop aj s vyťahanými gaťami aspoň 40
Kto je tu dlhšie?
ale aj tak, ja som len reagoval na tvoju "EVOLÚCIU" hudby
inak takych pesniciek je vela kde je zluceny rap + rock, staci mat otovrene usi a oci lenze vas hip-hop nezaujima tak nic teda nie je to priamo rock, ale ma prvky rocku...
ach deti, studujteeeee!!!
Ti tvoji rockeri nadavaju tak isto, ale nie v hudbe lebo tento styl sa pocas svojho vyvoja tak nevykristalizoval.
Rock je skor o umeni hrat na nastroj a rap skor o zlozitosti textu a jeho zaujimaovati, o rychlosti a specifickosti flow
ale rap je tak dynamicky, ze dokaze splynut s hoc akym stylom a stylu sa nekladu medze, je len na interpretovi, ktroy to dokaze spravit dobre..
A môžeš byť konkretnejší, prečo je to zlé?
A pre vsetkych: DRZTE HUBU!!! Uz tu bola jedna 3stranova diskusia o hip-hope a tam sa premielal finsky metal, inteligencia niektorych ludi, rasizmus atd... v podstate vsetko. Tak neviem ci vas to bavi sa len hadat...
a ty nepis, nehulis? Ja pijem prilezitistne a hulim rekreacne a co je natom zle? A na rockovych koncertoch sa nepije a nehuli? Huli dnes kazdy aj metalista ci skinhead...
Skus pocuvat rap, slovensky a nevyberaj si len tie veci "robene pre zabavu" ale dake zmysluplne a ak povies ze take nie su tak tym padom niesi ty pre mna a lutujem cas zabity tymto komentom
A to my chces ako povedat ze HUDBA je len HIP-HOP?!?!?!?!?!?!?!?!??
Teda je to tu podstatne dlhšie ako rock, pričom rock posledné desaťročie začína stagnovať, naopak HipHop sa vyvíja ďalej.
mať rád hudbu = mať rád aj podmnožiny hudby (rock, hiphop atď...)
2) a ver, že dosť taký producent, hudobník počúva aj africké kmene
3) ich hudba je založená na rytmike a beatoch, čo je vlastne taký základ hiphopu
po druhe linkin park urcite nehraju metal a ak je niekto toho nazoru ze hraju tak je krasne hluchy,po tretie v metale sa -N-E-R-A-P-U-J-E- !!
ja zasa si myslím, že v metále sa -N-E-S-P-I-E-V-A- len tak chrapčí, ledabolo...
a to, že linkin park je numetal som nerozhodol ja
a na toto hovoríš, čo?
» www.last.fm/music/Kannon/_/...
ale že nemáš úctu k oveľa staršej subkultúre, ktorá oveľa viac dala hudbe než rock, tak to je mi už divné
a ešte ani neviem pochopiť ten zafixovaný obraz o tom, že hiphop je o nadávaní svojej mame
úplne mi kypí žlč zo zadubených "rockerov"
ale ako fakt ma potesilo, ze su tu aj ludia ktori nezacnu hned druhemu nadavat za to co pocuva, ale ze si normalne v klude vymenia svoje nazory, hoc sa aj nezmieria na konec ale nepadli ziadne urazky a pod, to si cenim, ci je to hoper, rocker, ludovkar....
Nabudúce to obmením, aby som ti náhodou nekrivdil. Ja som len chcel aby sme sa chápali.
A čo s tým majú africké kmene teraz? Tebe vadí HipHop predsa, nie?
Teda vadí Ti, pričom pochybujem, že si sa venovala vôbec jej spoznaniu.
HH nekončí pri Rytmusovi. Ja viem, prekvapivé, ale je to tak.
vieš, dajme tomu, že som metalu neznalý, a všade vidím že numetal, tak ako mám vedieť, čo je vlastne metál? alebo či je to vôbec metal.
Takto, čo je vlastne metal?
Inak, ešte sa musím pochváliť.
Z duše neznášam Nightwist, Tarju a podobné theatrálne metalové odrhovačky.
Prečo? Lebo je to nechutný, strašne otrepaný gýč, dookola to isté veľa, véééľa rokov.
Strašne mi pijú krv
Tak ako je Rytmus urážkou hudby, tak pre mňa sú to tiež Nghtwsh, Tarja atď...
A môžeš už začať grcať teraz Lebo som Ti našiel echt rap metal
ja proste mám rád hudbu a zaujímam sa o ňu trošku hlbšie, aj po umeleckej stránke
moja hudba:
» www.last.fm/user/m-ayo...
@wampirekiss si zabil
» www.birdz.sk/forum/co-hip-ho...
Toto je snad nejaka sranda tato diskusia nie? Alebo nie? Ak aj nie tak sa radsej nevyjadrujem k nicomu tuna...snad len tolko, ze zakladatej diskusie je netolerantny kokot.
A diskusia ci je hiphop hudba, alebo nie, je uzavrena , bohuzial
proste sa nestarajte do inych stylov...a na nich nepicujte...jebte sa v svojom a mate postarane o to ze sa nebudete hadat zbytocnou diskusiou lebo kazdy je aj tak za svoj nazor...tvrdohlavy nazor..DARMO...niektory ludia nevedia pochopit ze ludia a aj styly(ked ich nejaky clovek vytvoril) su rozny...
tak aj zakladatel...ser sa len do toho svojho hip hopu a nenadavaj na nic ine..jednoducho to nepocuvaj..kto ta nuti???
@hajzelodkosti ..myslis ze bez hip hopu by neboli nadavky a odjeby???kkcina..ale chapem co obranujes aspon..narozdiel od niektorych ja mam argumenty...
lebo mam aj iny nazor..ja nic a nikoho neobranujem
len apelujem na vseobecnu KKTNOST...
a kazdy ma pravo sa vyjadrit...no a podla mna to "uzasne" prospieva inteligencii...mozno niektory budu aspon hladat niekde argumenty.lebo bez argumentov je to o nicom ...no niektory ich nenajdu...co uz..stava sa horsie
vždy si radšej vypočujem dajké anglické jebatiny hip hopu ako počuvať tých slovenských vydrbancov !!
a po2. ukaž mi takú pesničku kde su tieto štýly zlučené ...
šak pozri toto napr.
Každý si tu hudiete svoje a nikto tú druhú stranu nemá šancu presvedčiť o opaku...
Ale je zaujímavé to čítať. Z metalu je zrazu metÁl, v ktorom sa len "chrapčí" a napriek tomu si niekto pod slovom metal predstaví len Nightwish .
A neviem, prečo sa vôbec niekto čuduje, že si ľudia pod hiphopom predstavia nadávky, široké gate a smiešne šiltovky, však tak je to momentálne prezentované nie? Som laik, sorry, neviem o čom je hiphop a tak sa o tom nemienim ani hádať, ale si uvedomte, že u ná je hiphop prezentovaný Rytmusom a podobnými trapermi, kde je to len o nadávkach, drsnom živote pouličných gangstrov, ktorí sa, samozrejme, vychovali sami a preto sú takí hustí.
Nuž niektoré názory sú tu priam nelogické, ale čo už.
A ak vám bude adrenalín stúpať pri každej takejto provokatívnej diskusii, tak vám teda držím palce.
a ak chces vediet co je dobre na rocku tak si pusti nejaku pomalu baladu pri zapade slnka a zapal si a mozno pochopis...
Podla wikipedie:
Rock music is a loosely defined genre of popular music that entered the mainstream in the mid 1950s. It has its roots in 1940s and 1950s rhythm and blues, country music and also drew on folk music, jazz, and classical music.
» en.wikipedia.org/wiki/Rock_music...
Hip hop is a music genre and cultural movement which developed in New York City in the early 1970s primarily among African Americans and Latin Americans.
» en.wikipedia.org/wiki/Hip_hop...
teraz najst len *delete my profile* button>.>
nech si kazdy pocuva co chce. a pytat sa preco to pocuva je ako spytat sa niekoho preco ma modre/zelene/hnede oci a preco nema ine-.-;;;