Mam kamosku je z toho dost vedla...Pozna jedneho chalana vzdy ked sa pri nej pristavi hovori ze je vsteko v pohode normlane sa bavia ale pred druhymi sa tavri ze nic mam pocit ze ju trochu zosmiesnuje.Ide o toze sa ma stale pyta co si o tom mylsim ale ja
@krampus@jaro1991@bloodsuckingvampire bola som v podobnej situacii ale nie som to ja nemala bysom problem napisat to v prvej osobe...a radsej mi poradte lebo ju mam rada a ked vidim ze ju to trapi neviem co jej mam povedat.
Bože ľudia keď chcete s niečim pomôcť, najprv sa naučte vyjadrovať, a nepíšte 5 cez 9, ale nejako si to usporiadajte, aby to dokopy dávalo zmysel. Potom si to, čo ste napísali po sebe prečítajte a až potom to uverejňujte. Kto má neustále čítať takéto fóra, a potom že poraďte mi, čo s tým. :/
a teda mu povedz, čo ju zosmiešňuje, či je kkot alebo čo, to sa nerobí v jej neprítomnosti...a povedz to aj kamoške a ona nech mu dá jednu po hube, čo si to dovoľuje.........filip
@yasmin@n0win0u@pubertslatinocelny mate pravdu i mne to teraz spetne vyznie chaoticky ide len o to ze raz ju ignoruje a raz k nej je az prilis mily.Dakujem bohu ze ja take problemy nemam.Ale trapy ma to lebo ju mam rada...
raz ignoruje inokedy je milý? tak nech sa spýta prečo to robí alebo sa vykašle na neho a tiež ho ignoruje.nič iné neviem poradiť hoci ja niesom človek ktorý by mal radiť kedže sama sa v sebe nevyznám.
@nika14396 : V takychto problemoch clovek tazko moze nieco spravit. Ja ti poviem trosku extremnejsi pripad.
Ja mam kamosku co mala asi pol roka takehoto frajera. Vsetkych len zhadzoval, hovorieval jej take veci ze "Vies co, mas male prsia a si tucna, mala by si s tym nieco robit" a to nie ze raz za sto rokov a zo srandy, ale tak, ze ona sa neraz aj rozplakala ze nech jej to uz nehovori. Upratovala mu, varila mu, dokonca mu parkrat doniesla aj svoje kamaratky do trojky!!! A stale sa trapila pre neho, cvicila kvoli nemu aby sa mu pacila, splnala vsetky jeho tuzby a nikto jej to nemohol vyhovorit.
Nastastie sa on s nou potom rozisiel (teraz ju uz chce naspat, ale nastastie ona jeho nie).
"Baby sa stazuju ze chalani sa k nim spravaju zle. Ale to je ako ekonomika, kde je dopyt, tam je ponuka. A dopyt musi byt velky, ked takyto doslova kokoti maju vzdy strasne vela bab.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja som tiež ako malý robil také veci , z toho raz vyrastie, neboj
2. velmi nechapem o com to je aj ked som si dala spravne slova dokopy
Ja mam kamosku co mala asi pol roka takehoto frajera. Vsetkych len zhadzoval, hovorieval jej take veci ze "Vies co, mas male prsia a si tucna, mala by si s tym nieco robit" a to nie ze raz za sto rokov a zo srandy, ale tak, ze ona sa neraz aj rozplakala ze nech jej to uz nehovori. Upratovala mu, varila mu, dokonca mu parkrat doniesla aj svoje kamaratky do trojky!!! A stale sa trapila pre neho, cvicila kvoli nemu aby sa mu pacila, splnala vsetky jeho tuzby a nikto jej to nemohol vyhovorit.
Nastastie sa on s nou potom rozisiel (teraz ju uz chce naspat, ale nastastie ona jeho nie).
Minule to moja ina kamoska velmi pekne zhrnula.
a k téme.. ach.. to sú problémy