Ahoj... kúpil som starý dom a na jeho povale som našiel tento erb alebo znak nejakej sekty? Co je to za sektu keď niekto viete tak popíšte o tom viac a co by ste urobili v mojej koži?
PS. Neviem ako pridať fotku tak som si to dal do albumu takze fo
Hm pokial to myslíš vážne tak sa mi to nezdá... vyzerá tuto dosť zle a s bigbeatom to moc nesúvisí ... Okrem toho kto by kreslá karikaturu na povalu starého schatraneho domu???
@n0win0u ty si uz trapny s tym smajdom vsade co citam kde ty pises tak len smajda tam a smajda sem poprosim ta o neco drz pi*u ale pis normalne veci dobra rada
príde mi to ako nejaký goticko-reggae amerikanizmus
inak by som sa moc nad nejakou sektou nevzrušovala, zdá sa mi taký príliš ambivalentný ten obrázok na to, aby to bola nejaká sekta....ale ktovie, možno vám jedného dňa prídu zaklopať na dvere
nejaka karikatura jezisa.. cize amerika potom ma indianske pierka.. hlava cernocha a hlava indiana.. a za jezisom vlajka nejakeho statu.. mozno narazka na rasizmus v USA
@dusancerveny pochybujem ze to je volaka sekta(skor len niekto sa nudil tak kreslil co ho napadlo) a ked to je sekta, tak mozno tak krestanska maximalne... neni su tam ine znaky co by naznacovalo opak.
Aká sekta to skôr na povale si niekto načmáral niečo na spestrenie prostredia kde si urobili doupě na čumenie na telku chlastanie piva a fajčenie marišky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
stara sekta, skoro tak stara ako templari
@n0win0u
inak ja si myslím že je to znázornenie antikrista ale to len tak námatkovo som pozrel a len typujem možno že som úplne vedľa ...
...toto je asi smiešnejšie než hocijaká konšpiračná teória akú som zatiaľ počul. tak si proste niekto nakreslil na stenu obrázok, poserme sa
inak by som sa moc nad nejakou sektou nevzrušovala, zdá sa mi taký príliš ambivalentný ten obrázok na to, aby to bola nejaká sekta....ale ktovie, možno vám jedného dňa prídu zaklopať na dvere
nejaka karikatura jezisa.. cize amerika potom ma indianske pierka.. hlava cernocha a hlava indiana.. a za jezisom vlajka nejakeho statu.. mozno narazka na rasizmus v USA
blíži sa čas, keď aj ty tomu nebudeš chápať .............filip
lebo nemam na taketo veci ja cas ani chut proste
a ked nemas cas ani chut preco furt reagujes na mna?