Odhlásenie sa z Birdzu, alebo niekedy neviem či mám ísť s tými pár kamarátmi von s ktorými aj tak nechodím von. Našťastie odpisovanie na mail už zvládam.
Vysedávať s ľuďmi kdekoľvek, kde na nás veľmi svieti slnko, napríklad na nejakej letnej terase, ak má podnik aj možnosť sedieť vo vnútri. Vtedy mám pokazený celý deň, keď sa musím prispôsobiť. Aj ísť kamkoľvek počas teplého slnečného dňa. Celkovo je všetko okrem koncertov pre mňa utrpením v tomto ročnom období. A určite aj @3 s cudzími ľuďmi, dosť mi trvá, kým sa na to odhodlám, ak musím.
Jedenie mŕtvol, masové akcie (koncerty, festivaly), interakcia so skupinou cudzích ľudí napríklad aj, keď je to nejaká firemná akcia, tak sa tomu vždy radšej vyhnem.. skoré ranné vstavanie, chodenie na firmu xD
splachovanie zachoda , a keď vážne, tak tri dni po sebe chlastať ako za mlada, to by som už nezvládol, alebo spať 3 noci na festivale v stane /na jednu noc by som si ešte trúfal/
Tancovať niekde, kde je moc veľa svetla, ľudia sú priliš triezvi a je ich málo. Hanbím sa tancovať keď sa na mna ľudia pozerajú
ale aj vstávať príliš skoro @9
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale aj vstávať príliš skoro @9