Žiť po boku môjho Muža, zobúdzať sa do ďalšieho rána vedľa neho, dopĺňať sa, užívať si spoločný život a spolu vychovať naše deti, slušné a na náš obraz. Aspoň sa teda budem snažiť urobiť pre to maximum. Vzdelávať sa a venovať sa práci, ktorá ma bude baviť a ktorou si zarobím na primeraný život, ktorý chcem pomaly ukončiť kdesi v pokoji, šťastná a spokojná s mojím pôsobením tu. A to najkrajšie čo môže človek dosiahnuť je podľa mňa to, že zostane v srdciach detí, vnúčat, priateľov navždy s nimi v spomienkach, v srdci. Vtedy mal jeho život zmysel.
ale nie, vazne - moj ultimatny ciel je ist po smrti do neba, ale predtym by som si svoj idealny zivot predstavoval tak, ze budem mat super zenu a skvely vztah s nou, dost deti (povedzme 4 a viac), robotu, ktora ma bavi a primerane materialne zabezpecenie a este by som chcel prinajmensom jednu dobre fungujucu (myslim tym aktivnu) kapelu, pripadne aj viacere, ktore nemusia ale vsetky frcat vkuse - napr. raz do roka par mesiacov poskusame, zahrame daco a tak...
najst partnera na cely zivot a snim nie postavit dom, ale vybudovat domov pre nase deti, vela deti a mat fain zamestnanie a zdravych ludi okolo seba - ktorych mam rada
a este aby nebolo tolko nestastnych ludi....to je vsetko...uplne vsetko....
@chai ale ved ja som cierny princ dal kvoli tomu, ze to v Kolese stastia byvalo vzdy na konci "vyberam si odstavovac Moulinex, cukrovinky cierny princ, bla bla..." cierny princ patril k tym lacnejsim vyhram, takze ked niekomu zvysilo trochu, tak to zobral
Mám dva. Vlastne už iba jeden. Prvý z nich bol USA. Druhý predstavuje doživotné pôsobenie opačného pohlavia v mojom živote. No baby sú *****, ktoré vedia len zneužívať dosiahnuté ciele svojej koristi, takže ten sen sa pomaly rozplýva....
@wampirekiss Pripájam sa k tej Amerike (ale nie do mesta, ale na vidiek, najlepšie ku púšti slight_smile: a dodávam, že mojim najväčším životným snom je mať lásku ako z romantických filmov.
@wampirekiss Ale práveže mať od každého pokoj a voziť sa na koni po pláňach, ráno vychutnávať východ Slnka, večer zas západ... Sem tam sa občerstviť v fast foode smiley . Proste taký novodobý život kovboja by ušiel
A inak to by bola skôr tragédia ako romantický film
Cestovať po Európe a poznávať prírodu, históriu, umenie a fotiť. A samozrejme - mať zdravie, slobodu, pokoj a nejaké tie prachy, aby sa mi pohodlne žilo.
Byt multi-miliardar, aby som sa mohol podielat na spolufinancovani NASA, s tym, ze by som mal pristup k tajnym dokumentom. A potom este v starobe havarovat nad Bermudskym trojuholnikom, kedze si myslim, ze je to brana do bajnej atlantidy
dat dokopy otca s nevl.bratom...to by ma fakt potesilo..
ale z inych snov- dostat sa na skolu, na ktoru chcem, co sa mi tento roknepodarilo...mat skvelu rodinu (myslim uz tu svoju buducu)a aby vsetko islo pekne ako ma...
Aby som sa ráno zobudila, a všetko čo sa dej za posledné 2 mesiace bolo preč. Aby tá telenovela, ktoré neznášam a prežívam boli snom, snom z ktorého sa zobudím a budem žiť život, taký ako predtým.Nič viac nechcem.
No mojim najväčším životným snom je byť šťastná ale ak by to nevyšlo, potešila by dobrá robota, nejaká životná partnerka, nejaký podkrovný bytík v centre mesta s obrovskou terasou, a kaviarňou pod ním, zdravie, no neviem, je to jedno čo bude a ako bude, len nech som šťastná, jedine na tom záleží... Ak budem bývať v garzonke, ale budem happy tak mi to bude stačiť...
tak ja do nejakej dvadsať peťky si chcem užívať.. a potom by bol môj životný sen.. práca, ktorá by ma bavila.. milujúci priateľ potom aj manžel.. jedno krásne dieťa.. dom s bazénom..psíík.. taká pokojná rodinná idylka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ešte pred rokom som chcela mať dva tucty detí... ale to by nešlo
ale nie, vazne - moj ultimatny ciel je ist po smrti do neba, ale predtym by som si svoj idealny zivot predstavoval tak, ze budem mat super zenu a skvely vztah s nou, dost deti (povedzme 4 a viac), robotu, ktora ma bavi a primerane materialne zabezpecenie a este by som chcel prinajmensom jednu dobre fungujucu (myslim tym aktivnu) kapelu, pripadne aj viacere, ktore nemusia ale vsetky frcat vkuse - napr. raz do roka par mesiacov poskusame, zahrame daco a tak...
a este aby nebolo tolko nestastnych ludi....to je vsetko...uplne vsetko....
inak az na tu kapelu musim opakovat po @pubertslatinocelny
hoci miesto cierneho princa by som napisal asi kakaove rezy
a ten druhy sen je ale kraasny a este krajsie je ze zomriet spolu,spolocne sa zabit
A inak to by bola skôr tragédia ako romantický film
ale z inych snov- dostat sa na skolu, na ktoru chcem, co sa mi tento roknepodarilo...mat skvelu rodinu (myslim uz tu svoju buducu)a aby vsetko islo pekne ako ma...