@s3bastian tak to bude dobrá sranda a aj štatistický prieskum, aspoň to nebude musieť robiť nejaká agentúra a do hlasovania sa zapojia ľudia z celého Slovenska a rôznych vekových kategórií... o 5,5 hodiny jedem na to
a také, že dôvera, porozumenie, spoločné záujmy a u mňa jednoznačne aj zmysel rpe humor a to zväčša sarkastický? ako pekne mať vzťah založený len na sexe..nezávidím a taký že na láske a vecami s ňou spojenými...to sú čo ako ?
Tak chcela som dať druhú možnosť ale keď si tak vezmem tak mať perfektný vzťah a aby si ma môj partner nevšímal, nemaznal sa so mnou a neviem čo všetko ešte tak to by ma ubíjalo. V každom prípade je viac iných faktorov vo vzťahu, ktoré robia vzťah vzťahom a šťastným vzťahom a nie je to iba sex. Ako spomenula AROGA tak porozumenie, komunikácia, dôvera a zmysel pre humor a opora v človeku to je o dosť podstatnejšie a dôležitejšie ako sex. Samozrejme ak z toho niečo chýba, tak o to vzťah skapíňa ...
@23 odpoved na vašu otazku... Mala som vzťah 7mesiacov s chalanom lubila som ho a všetko nedošlo k sexu lebo som sa nan ešte necitila... a ani mi nechybal... teraz som s nim opať a je nam fajn... da sa fungovať aj bez sexu v pohodke... ale sex maš ako bozkavanie... ked sa dakto nevie voebc olizovať budeš sa s nim bozkavať aj nadalej???xD pravdepodobne nie,lebo ti to nebude vyhovovať a tak sito je to v sexe,ekd to robi bolestivo alebo sa neviete trafiť na jednu frekvenicu... nwm nwm ako by sa ti to pačilo a bez sexu cely život nevydržiš a ekd ano tak chod za farara bez uražky
@jaja0607 dobre si to napísala...clovek ktorý netuži po sexe je bud chory alebo nech ide za farara..a inak aj tí farari jebe im to na hlavu a znasilnuju decka..ha
@23 zasa si nepochopil o co išlo..a k otázke?neumrela by som pre nikoho lebo nikto mi za to zatial nestál a pochybujem ze mi bude za to stát...ale clovek nikdy nevie..
@deadlancelot tak na prvom mieste je laska lebo bez lasky k sexu ani nedojde...len tie naivky jedine ,že im chlan do hlavky nahuči blbosti a oni su zalubene až po uši a stačči im ta laska na 50% ... ja som raz bola strašne zalubena do jendeho chalan... aj som s nim chodila...potom ma nehal bez slova nwm de bola chyba... hh a teraz šiel za greckokatolickeho farara xD a Vieš,ešte by pre jedneho chalan neprestalo slnko svietiť.... Moje heslo !!!
OUUUU tak to je nadlho xD no lebo,ked som dotyčnemu davala pred 2rokmi kopačky,tak som mu slúbila,že ked budeme starši tak to spolu ešte raz skusime... a kedže cely čas čo sme spolu nechodili a aj tak sme sa stretavali a teraz sa on rozišiel s čajou a ozval sa mi,že ma ma rad... a rozumela som si s nim vtedy a doverujem mu... asi preto nwm laska pride časom... neda sa zamilovať hned... lebo ta "laska na prvy pohlad" je často len laskou na prvy pohlad !!!
Všetci si tu strašne vravíte ako mocne niekoho lúbite a nemusíte sa fyzicky obšťastňovať, všetci sami seba klamete, sex je zvierací PUD, a každý má chuť na sex, nech sa robí čokolvek, no rozdiel je medzi sexom a milovaním, keď niekoho MILUJEM, tak sa s ním MILUJEM, a nie SEXUJEM ...SEX=zvierací pud, MILOVANIE= sex s láskou (alebo ako bych to povedal)
K ankete ... obidva faktory sú dôležité, čo sme v niakom filme z 18. storočia, kde "láska" víťazí nad zlom, blah blah, preboha, všetci sexujete, (väčšina párov). Je to fyzické uspokojenie, no k tomu patrí aj láska. a Keď sa to robí z lásky tak vtedy je to ono. No takisto k vzťahu patrí aj porozumenie, aby sme sa spolu cítili super, nech sme kdekoľvek a nie len v posteli.
Finálna odpoveď. Keď niekoho MILUJEM, tak ho MILUJEM, pretože je mi s ním super, v akejkoľvek situácíí, či postelnej, alebo vonku, alebo kdekoľvek
@39 no povedz mi či nie je pravda,že laska nepride hend po rpvom pohlade...ved to sa neda... to nie je laska to je poblaznenie... a ty kvôli čomu začinaš vzťah????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Potom by som bol nuteny hlasovat za moznost 1
Ja som za kazdu srandu
ok, prizvem vsetkych znamych, nech idu hlasovat
@sleepwalker9 to ti verím, uvidíme čo si vyberieš...
Ja s nou súhlasím..Lebo sučastou lásky je aj sex..A neviem preco sa o tom podaktorí tu vyjadruju akoby to bolo nejake zlo..
@23 zasa si nepochopil o co išlo..a k otázke?neumrela by som pre nikoho lebo nikto mi za to zatial nestál a pochybujem ze mi bude za to stát...ale clovek nikdy nevie..
@26 jj, zvykol som si, že nepochopím o čo ide a šlo... si si nejaká istá, že nestál a ani nebude stáť...
mal som to asi trochu inak sformulovať, kde je láska bude aj sex, to je jasné...
anketa mala znieť asi takto:
prečo začínate vzťah?
no teraz mi povedzte, prečo ste vzťah, ktorý teraz prežívate začali? čo bolo to, prečo ste si povedali, skúsim to s ním/ s nou hm?
K ankete ... obidva faktory sú dôležité, čo sme v niakom filme z 18. storočia, kde "láska" víťazí nad zlom, blah blah, preboha, všetci sexujete, (väčšina párov). Je to fyzické uspokojenie, no k tomu patrí aj láska. a Keď sa to robí z lásky tak vtedy je to ono. No takisto k vzťahu patrí aj porozumenie, aby sme sa spolu cítili super, nech sme kdekoľvek a nie len v posteli.
Finálna odpoveď. Keď niekoho MILUJEM, tak ho MILUJEM, pretože je mi s ním super, v akejkoľvek situácíí, či postelnej, alebo vonku, alebo kdekoľvek
a čo ti viac poviem, vystihol si to podľa mňa presne tak ako to je...
@jaja0607 nemáš čas, že je to na dlho? ale nie smejem sa
fakticky s tebou súhlasím, logicky by mal po prvom pohľade nasledovať druhý ne?
ale keď nepríde tak je THE END
@deadlancelot nie neprejebal ma na prvom rande..
ak sa niekto nájde, kto sa zamiloval na prvý pohľad a stále im to klape, nech napíše...
@jaja0607 dobre KO, ale čo už, tak to napíšem...