slecny otazka , co by ste poradili aky top k ciernej sukni ? malo by to byt nieco take elegantnejsie kedze je to na beaniu
sukna vypada priblizne takto » cdn.cichic.com/media/catalog/p...
nie je tam treba vymyslat, nejaku peknu obtiahnutu bluzku, ja by som volila ciernu, ale ved k tej sukni pojde kazda farba. mozno este nejaky hrubsi opasok do pasu
keďže má vyšší pás, ja si to viem predstaviť s voľnejším saténovým topom výraznejšej farby alebo s nejakou nápaditou podtlačou - napr. kvetinovou. niečo takéto:
Ty si si pod blúzkou predstavila takú typickú, ale blúzka môže byť aj to čo tu kolegyňa v 6 popísala...
Ja by som si tiež vedela niečo také saténové predstaviť, a možno aj niečo s takými "rukávmi" ako netopier alebo neviem ako by som to popísala...
spolužiačka bola tak oblečená na stužkovú a vyzeralo to v pohode » www.bonprixshop.eu/style/upletova-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» s02-cz.vinted.net/images/item_pho...
a zakasať ho do sukne a následne to trošku z nej povytiahnuť - ležérne ale zároveň elegantné.
vysoké čierne lodičky, pekné doplnky a hor sa zabávať.
Ja by som si tiež vedela niečo také saténové predstaviť, a možno aj niečo s takými "rukávmi" ako netopier alebo neviem ako by som to popísala...
spolužiačka bola tak oblečená na stužkovú a vyzeralo to v pohode
» www.bonprixshop.eu/style/upletova-...
» imgg.bonprix.sk/ims/0/0/0/0/0/4...
Neviem nájsť presný obrázok toho niekedy také blúzky predávajú už ako keby v komplete so sukňou, určite si to niekde videla.