sama nie si, to mas pravdu.. vtedy si lahnem, pustim si pesnicku, ktora je silna, rozplacem sa, vyplacem sa..v tej chvili mi najviac pomaha moja fantazia..predstavujem si ako davam svetu najavo, ze trpim, vacsinou samovrazdou...ale ked sa "ukludnim", som rada, ze to bola iba predstava, ktorou som sa vyburila.. potom hned nejaku veselu, ale az vtedy, ked mam placu dost a snazim sa najst aspon jeden pozitivny bod o ktory sa mozem zachytit...veselsia pesnicka mi k tomu pomoze...zachytim sa o ten bod a uvazujem o krasnej a optimistickej buducnosti...
Keď sa cítim naozaj mizerne, tak tie slzy nezadržiavam a v zásade vtedy nerobím vôbec nič. A už vôbec pritom neuvažujem nad samovraždou, lebo viem že to prejde a zase mi bude fajn a zase si budem užívať život. A navyše si spomeniem na ľudí, ktorých poznám a ktorí viem že majú oveľa ťažší život než ja a zvládajú to, tak prečo by som to nemala zvládnuť ja?
neviem co robim ked mam taku naladu(dnes mi je nahodou dobre, len cakam kedy sa to poserie) ale skus sa ist vyblaznit na koncert.....to mi sakramentsky pomohlo....
Baarculiq: Vieš občas prispieť do debaty aj vhodnejším spôsobom?
Akuska:
Anin: Tá druhá polovica tvojho postupu sa mi páči
Acheraya: Podľa blogov tipujem že ťa trápi nejaký chlapec... takže ak tipujem správne, tak nestojí za to aby si sa kvôli nemu takto trápila... (Niekde som čítala krásnu vetu: Žiadny človek nie je hoden tvojich sĺz, a ten, čo áno, ťa nikdy nerozplače. )
najdi si cloveka ktoremu doverujes nech je to chlapec alebo dievca to je jedno.a vyrozpravaj sa mu.ja takeho cloveka mam a je to super pocit bo ti poradi a bude sa ti snazit pomoct.odporucam..
Ja koli chalanom depky nemavam ale koli nizkemu sebavedomiu a vtedy mi nepomoze nic ,iba fakt uuprimnee objatie kohokolvek kto ma ma rad a mysli to uprimne
LOL boze dnesne deti. Jake depky ? Ja ked som mal 13 rokov tak som nevedel co od dobroty. Depku som nemal urcite.
TO je ta dnesna pokurvena doba internetu, stylov a podobne.
Ja ked som mal 13 rokov, tak v triede mali mobil 3 osoby. Medzi nimi som bol samozrejme aj ja, lenze ten telefon mi bol k hovnu, nakolko nikdo mobil nemal, nikomu som sa nedovolal a hovor stal 14 korun. Nebolo zadne EMO, HIP HOP, PUNK ani nic podobne, seci sa obliekali rovnako. Proste normalne. Nikto nemal depky. To urcite. V 13 rokoch. Preboha
22. Gratulujem, hovoris ako naprdeny dedo uz v 21 rokoch
Na temu: ak sa v depresii vyzivas, tak je to puberta a to prejde a ak sa v nej nevyzivas a snazis sa ju riesit, tak mas za sebou uz prvy krok Teda ak ta to trapi, tak sa sustred na kratkodobe ciele, co je vlastne podobna rada, aku ti dal Ygor
V podstate suhlasim s It-iom (pici vysklonovat to je umenie
Ja som tiez chcel v 13tich vseliake baby, ale ked ma odmietli tak som isiel dalej a mal som tazko v pici.. Ved som ani nevedel co je to laska medzi chlapcom a dievcatom a nesnazte sa mi nikto nahovorit ze niekto z vas to vtedy vedel. Ak ano, tak asi ani teraz neviete co to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
"Ak sa niekedy cítiš malý,
neužitočný,
deprimovaný
a na konci so silami,
vždy si spomeň, že raz si bol
najrýchlejšou,
najúspešnejšou
a jedinou víťaznou
spermiou zo stomiliónov ďalších..."
ci len depresia z nudy? ako vacsina?
neviem co robim ked mam taku naladu(dnes mi je nahodou dobre, len cakam kedy sa to poserie) ale skus sa ist vyblaznit na koncert.....to mi sakramentsky pomohlo....
Akuska:
Anin: Tá druhá polovica tvojho postupu sa mi páči
Acheraya: Podľa blogov tipujem že ťa trápi nejaký chlapec... takže ak tipujem správne, tak nestojí za to aby si sa kvôli nemu takto trápila... (Niekde som čítala krásnu vetu: Žiadny človek nie je hoden tvojich sĺz, a ten, čo áno, ťa nikdy nerozplače. )
V podstate súhlasím s Galinkou...väčšinou mi pomôže myslieť na to, že sú ľudia, ktorí to majú omnoho ťažšie...
Druhé miesto má u mňa hudba, hlavne emotívna /nie emo, pre nechápavých/, ale niečo k čomu mám vzťah, napr. u mňa je to pár piesní od Lucie atď.
A tretia vec, pomáha mi, keď sa vyrozprávam. Je jedno, či je to kamarátka, mama alebo priateľ.
A ešte jedno špeci - skvelá vec na takéto stavy je - OBJATIE!
SI normalan ? Preboha ved mas este len 13 rokov. Na chalanov mas cas. Ale jasne, ja viem, secky spoluziacky a najvacse pipky maju, ale ti nie.
Prestna sa depkovat kvoli picovinam...
TO je ta dnesna pokurvena doba internetu, stylov a podobne.
Ja ked som mal 13 rokov, tak v triede mali mobil 3 osoby. Medzi nimi som bol samozrejme aj ja, lenze ten telefon mi bol k hovnu, nakolko nikdo mobil nemal, nikomu som sa nedovolal a hovor stal 14 korun. Nebolo zadne EMO, HIP HOP, PUNK ani nic podobne, seci sa obliekali rovnako. Proste normalne. Nikto nemal depky. To urcite. V 13 rokoch. Preboha
Na temu: ak sa v depresii vyzivas, tak je to puberta a to prejde a ak sa v nej nevyzivas a snazis sa ju riesit, tak mas za sebou uz prvy krok Teda ak ta to trapi, tak sa sustred na kratkodobe ciele, co je vlastne podobna rada, aku ti dal Ygor
Ja som tiez chcel v 13tich vseliake baby, ale ked ma odmietli tak som isiel dalej a mal som tazko v pici.. Ved som ani nevedel co je to laska medzi chlapcom a dievcatom a nesnazte sa mi nikto nahovorit ze niekto z vas to vtedy vedel. Ak ano, tak asi ani teraz neviete co to je.
A inak k tvojmu veku: "MajFPiči" lebo v 13 rokoch si fakt este decko,..
Ja som sa (s prepacenim) Kurvil do 19 nez so nasiel naozajstu lasku,...
... good luck
ak sa naozaj cítiš takto a trvá to dlhšie vyhladať pomoc u odborníkov...
Akoby som to robila naschvál..
.akoby som naschval sama seba nútila, aby sa mi nejaký chalan páčil.....veď to je blbosť...
...akože niektoré moje kamošky....(presnejšie jedna) je taká, že ju chalani netrápia...aj naši z triedy...
..porobia nám blbosti, ae ona len kývne rukou že ju to netrápi, zatialčo ja sa kvôli tomu zhrýzam.....
........ale keď to tak veľmi bolí.....
a pre ITa: Fakt by som sa s tebou rada vymenila....keď vravíš, že si mal taký kľud....
aaaa aspoň by si videl, že si to nevymýšľam...
» www.kukaj.sk/videa/3833/Zvad...
» www.kukaj.sk/videa/3832/Prek...
Mozno to bude tym,ze si vacsina myli dojmy s pojmami,a zlu naladu/smutok povazuje za depresiu....
Kriste,slecna,mas 13,nechapem co riesis....A ano,robis to naschval,lebo mas pocit,ze ta to robi VELKOU slecnou...
Poradce jako a bez bolestné.