@lenkaska1 keď sa ti nepáči čo robím tak nekomentuj ja som to chcela len ako inšpiráciu no a asi tiež sedíš doma na riti keď si to okomentovala chceš mi povedať že zakaždým presne vieš čo ideš komu kúpiť?
@chrystalliep veď ja sedím doma.. a nie, iba ti chcem povedať, že inšpiráciu hladaj v obchdoch. Tu nič nevymyslíš, keď chcem niekomu niečo kúpiť, málokedy mám presný tip.. proste v obchode si poviem: áno to to je pre ňu/jeho super... z hlavy doma nič nevymyslíš, že čo majú v obchodoch. a keď ťa aj niečo napadne, tak je dosť možné že nenájdeš presne to čo si chcela.
a ja som ti chcela iba poradiť inak, tak mi nehovor prosim že keď sa mi nepači nemam komentovať
a odpoved na poslednu otazku: však práve preto že neviem, sa idem rozhliadnuť po obchodoch.....
Niečo z drogérky, napríklad nejaký zaujímavý lak (svietiaci, praskajúci, farbu meniaci...) alebo peknú bižutérku, ak kamarátka niečo zbiera, tak to... Pekné tričko, šatku.... ak počúva nejakú hudbu, tak CD alebo vecičku s motívom.... Ak má nejakú zábavu, niečo s tým... ty ju musíš poznať Ak vieš, že by niečo chcela, tak to.... Dačo vymyslíš
@chrystalliep AHOJ DAJ JEJ CO SA DAVA NA MOBIL TIE BLIKATKA KUPIS TO V OBCHODE KDE PREDAVAJU SUVENIRY A POD KASARNE TAK ALEBO SA ZAREGISTRUJ NA:Získejte peníze!SKOPIRUJ DO PREHLADAVACA A BUDE SPOKOJNA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@blueffect to ani zo srandy netreba podporovať tento omyl
a ja som ti chcela iba poradiť inak, tak mi nehovor prosim že keď sa mi nepači nemam komentovať
a odpoved na poslednu otazku: však práve preto že neviem, sa idem rozhliadnuť po obchodoch.....