Dievča má 4 chlapec 2 roky. Lúbia lego a hentie disney kreslene postavicky z rozpravok Elsa, Moana atd. A tiež Angry Birds do tých sú zbláznené. Možno lego a Angry Birds by nebol zlý nápad. Alebo s tými kreslenými Disney postavicky.
A ešte som kukal Walkie talkie.. Ale detské majú dosah len 80 m a to je oničom takže jedine profi vysielačku s dosahom 5 KM Tej staršej by už možno aj dron aj s kamerkou. Alebo také detské akože "smart" hodinky. Alebo kolobežku elektrickú? Alebo teraz sa predávajú všeliake robitické stavebnice s motorčekmi. Len to im človek musí skladať a neviem či sa mi to chce. Chcel som im nintendo ale vraj to neni dobrý nápad. Alebo poradte čo ste vy kúpili malým deťom.
@riddler dik za tip babika pridana do kosika a tieto valkie talkie » www.alza.sk/sencor-smr-111-... dufam ze to nebude zlozite na ovladanie. A to druhe tiez dobry napad... Ale na alze to nevidim.
vysvetli mi, načo je deckám 4 a 2 roky vysielačka na 5km
my sme mali normálne také, čo dočiahli 100m a pokojne nám to stačilo, také decká sa zabavia, aj keď im dáš len dva kelímky spojené šnúrkou
a dron... predškolskému decku
tam si si sám odpovedal s tými postavičkami, len vyber dačo odolné, čo hneď nezničia, nejaké duplo k tomu a je
@Mielikki ked detska vysielacka stoji 15 euro a ma dosah 80 m a normalna kde si mozes volit kanaly stoji 23. tak radsej kupim tu nbormalnu. Profi vysielacku mozes pouzit napr. ked ides s detmi niekde von do prirody dokonca im mozes poslat signal ze im volas. S detskou ked ti prejde o par metrov poza strom tak sa jej uz nedovolas. Ja som tiez mal detske vysielacky. A nic moc dosah museli sme sa priamo vidiet aby bol vobec nejaky signal a lepsie sme sa poculi priamo ako vo vysielacke.
ja by som teda takým deťom nekupovala nintendo, ani kameru s dronom ani smart hodinky ani elektrickú kolobežku akože deti sú podľa mňa dosť aktívne na to, aby zvládli kolobežkovať samé a podľa mňa je hrozné už takto odmalička kupovať elektroniku ....
ja by som tomu 4 ročnému kúpila korčule na ľad, a tomu 2 ročnému neviem či majú sánky ale určite áno.... dvojročné dieťa podľa mňa nemôže ešte mať žiadny poriadny darček okrem nejakého plyšáka alebo autíčka alebo čo... ale ja som videla naposledy niekde takú modernú ,,lopatu'' na sánkovanie akože nebola to klasická lopata, ale také mini boby alebo čo, lego je tiež vždy dobré, mne sa napr páči aj ten nápad s ,,dospeláckymi'' vysielačkami, ja si myslím, že by sa s tým deti zahrali aj doma niekde na záhrade ... teraz predávajú aj také pekné bábiky, čo sú látkové akože ,,plyšové'' a je to fakt pekné... knižka je vždy pekný darček, ja keď som bola malá tak som sa strašne tešila vymaľovávankám ... alebo dneska sa dajú kúpiť aj nejaké lacnejšie malé trampolíny alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ešte som kukal Walkie talkie.. Ale detské majú dosah len 80 m a to je oničom takže jedine profi vysielačku s dosahom 5 KM Tej staršej by už možno aj dron aj s kamerkou. Alebo také detské akože "smart" hodinky. Alebo kolobežku elektrickú? Alebo teraz sa predávajú všeliake robitické stavebnice s motorčekmi. Len to im človek musí skladať a neviem či sa mi to chce. Chcel som im nintendo ale vraj to neni dobrý nápad. Alebo poradte čo ste vy kúpili malým deťom.
» www.mall.sk/babiky-modelky/...
my sme mali normálne také, čo dočiahli 100m a pokojne nám to stačilo, také decká sa zabavia, aj keď im dáš len dva kelímky spojené šnúrkou
a dron... predškolskému decku
tam si si sám odpovedal s tými postavičkami, len vyber dačo odolné, čo hneď nezničia, nejaké duplo k tomu a je
» www.mall.sk/detske-hry/albi...
@riddler toto vyzera dobre » stavebnice-lego.heureka.sk/lego-angry-bird... ktomu este nejake lego s elsou + vysielacky tvoju babiku a chlapcovi este nieco a vybavene
s tými nepôjdeš do prírody s tým, že z nich spustíš zrak
ja by som tomu 4 ročnému kúpila korčule na ľad, a tomu 2 ročnému neviem či majú sánky ale určite áno.... dvojročné dieťa podľa mňa nemôže ešte mať žiadny poriadny darček okrem nejakého plyšáka alebo autíčka alebo čo... ale ja som videla naposledy niekde takú modernú ,,lopatu'' na sánkovanie akože nebola to klasická lopata, ale také mini boby alebo čo, lego je tiež vždy dobré, mne sa napr páči aj ten nápad s ,,dospeláckymi'' vysielačkami, ja si myslím, že by sa s tým deti zahrali aj doma niekde na záhrade ... teraz predávajú aj také pekné bábiky, čo sú látkové akože ,,plyšové'' a je to fakt pekné... knižka je vždy pekný darček, ja keď som bola malá tak som sa strašne tešila vymaľovávankám ... alebo dneska sa dajú kúpiť aj nejaké lacnejšie malé trampolíny alebo čo