@xperiax to by bolo tez dobree..tak ale on nepije zasadne..a ked sa tam seci najebu..tak on je potom taky..ja newem ..urazenyy...a zas ked sa nepije tak to tam nikoho nebavi...takze fakt nevem jakoo
kup mu 1farebne tricko a pokresli, resp. popis mu ho s farbami na textil, mozes mu z toho urobit akoze dres alebo sa tam podpiste cela partia alebo mu tam mozte napisat blahozelania k narodeninam alebo tam, ved nieco uz vymyslis
kedze bude mat uz 15 tak ma daco napadlo :d..ehm ..no a z futbalistami to je vraj doobre aj ked som to nikdi neskusal, ale mal som kamosa co bol futbalista a on bol..trosku bi no...uz som ticho
futbalista..? tak to mu kup ruzove tricko a nan napis Lacoste najlepsie centrofixkou potom mu ho oblec a zakasaj do gati...to mu urcite ako futbalistovi bude sediet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
pozvi ho aj s ďalšími kášmomi na nejakú žúrku a tam to rozbaľte, nemusí to byť stále hmotný konktrétny present
@pubertslatinocelny kde kupim taku tortu??
@rebell naco ananas??
@landy on knihy necita
@depropex mno to by bolo fajn...
@fxx to je take otrepane uz
Môžeš ešte aj ten kruh čo sa točí okolo páasa hulahop či jak sa to volá...=D
tak toto ma dorazilo
kup mu tu hru tetris . isto sa poteší