ja som mame napr. kúpila klobúk, lebo viem že sa jej to páči ale sama by si ho nekúpila. s voňavkami a kozmetikou by som s limitom 30euro moc nepochodila. akurát tak nejaký dobrý krém na ruky alebo balíček z body basic. a knihou nikdy nič nepokazíš. nejakú dekoráciu do domu, niečo praktickejšie ako ten mažiar...možností a možností
suhlasim , ze mame by sa nemal darcek kupovat tazko, lebo koho mame lepsie poznat a mamy su fajn lebo sa tesia vsetkemu .. mne v tejto relacii napadlo od knih, mensej flasticky oblubeneho parfumu, striebornych nausnic pripadne nahrdelnika swarovski ..hodvabnu satku, kabelku, pripadne lacnejsi mobil , kozmetickeho balicka (napr oblubenej kozmetiky na vlasy), az cez prakticke darceky, ktore mama chce, ale nikdy na ne nezvysi .. napr tycovy mixer, elektricky noz (len priklad ofc) ... ozaj vselico ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
My sme jej napríklad kúpili takú tú plechovičku s citátom, z ktorej by údajne mala vyrásť slnečnica. A mažiar na korenie - lebo viem, že ho chcela.
To nepoznáš svoju mamču?