Chcem kúpiť rodičom darček ale každému osobitne. Mala by to byť nejaká drobnosť ale neviem čo, niečo čo nie je drahe. Knižku som kupovala už minulý rok tak nechcem znova. Prosím poraďte + napíšte čo idete kúpiť vy rodičom
ja mame zvyknem kúpiť sprcháč ... Také, že perníkové, škoricové, také, čo je netradičné. Ale aj spray, babke som kúpil netradičné náušnice, ktoré chcela a ešte sveter v New Yorkeri
určite niečo trápne, neoriginálne, nudné, to čo každý rok, niečo praktické čo potrebuje...
čo tak každý rok vymyslieť niečo nové?!
prechádzku... výlet do prírody na pol dňa a celá rodina... nejaký wellnes víkend... alebo lístky do divadla pre dvoch....
hocičo čo nebudú čakať a čo ich POTEŠÍ!
no ja som im zase kúpila knihy a nepríde mi to trápne, plus každému cdčko, tatkovi katapult, to sa najviac teším, jaký bude rád z toho, lebo miluje tú kapelu a sklamaný bol, že ich nikde nevedel zohnať.... a manke cdčko queen, také, čo nemá ešte, aspoň si rozšíri obzory čo sa týka ich textov
ocino-kniha
mamina-závesné srdce z konárikov
a ešte obom fotokalendár
a každý rok dávame darčeky s bratom, ja vymyslím, kúpim, on mi potom dá polovicu, naši sú vždy spokojní, my sme spokojní
hlavne nekupuj také tie ,,kozmetické sady" to je to najhoršie čo sa dá dať :-S ale hlavne že ja som ešte nič nekúpila a ako sa poznám pojdem kupovať až 23 alebo 24 a presne kúpim nakoniec toto
na tak vzhľadom k tomu, že mamina nikdy nič odomňa nechce pretože vraví, že ešte nezarábam ale bolo mi blbo tak som jej kúpila špirálu Loreal (minule hovorila, že potrebuje novú) a súrodencom taký spoločný darček nálepku na notebook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
čo tak každý rok vymyslieť niečo nové?!
prechádzku... výlet do prírody na pol dňa a celá rodina... nejaký wellnes víkend... alebo lístky do divadla pre dvoch....
hocičo čo nebudú čakať a čo ich POTEŠÍ!
mamina-závesné srdce z konárikov
a ešte obom fotokalendár
a každý rok dávame darčeky s bratom, ja vymyslím, kúpim, on mi potom dá polovicu, naši sú vždy spokojní, my sme spokojní
Ocovi som kúpila vodu po holení a knihu a mame špirálu, voňavku so sprchovým šampónom a osviežovač vzduchu glade