Keďže každoročne s tým mám problém a v našej rodine ju nik iný nemá ako obdariť rád by som sa poradil. Nepíšte prosím o tom ako Vianoce nie sú o dračekoch bla bla... proste, ak si nájdem pod stromčekom tri krabice a moja mamka len dve maličké, už vtedy cí
zatiaľ sme (s priateľom kupujeme spoločne darčeky) jej kúpili len takú masku drevenú (má zbierku) á ešte sa chystáme chytro dokúpiť kompótové misky, keďže si ich porozbíjala a plus nejaké zelené tiene na oči, bo aj tie si roztrepala
tento rok kavovar z Tesca, netusim, co na to povie , kozmeticky balicek, zaplatim jej cestu do viedne .... pre rokom to bol ten cajovy balicek s konvickou, co maju v kazdych potrvinach a potesilo ju to
Tak tento rok som to vyriešila tak, že som mamine povedala aký má limit a nech mi povie, čo by chcela. (Keďže by som je inak kúpila nejaký trápny darček, ktorý by ju nepotešil) Najprv chcela šál, lenže nenašla som tu žiadny šál podľa jej predstáv, tak to potom zmenila, že chce kabelku. Ale v ten deň sme boli v Tescu a objavila tam svoju najobľúbenejšiu voňavku, ktorú mala naposledy pred 12 rokmi a odvtedy ju nevedela nikde nájsť. Keď som videla ako sa z nej strašne teší a nemohla si ju kúpiť, tak som sa s ňou dohodla, že ju dostane na Vianoce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Takže to skončilo pri voňavkách, bižutérií, tento rok i farbe na vlasy a angličtine pre samoukov.
Každopádne je logické, že toto je prudko individuálne, nie každý by kúpil tatkovi afro parochňu a ten by sa tomu ešte i potešil tak, ako ten náš
samozrejme, ale ako inak získať nápady a šíriť ich?