ja mám rada prírodu, hudbu,určité osoby a samozrejme ich prejav lásky k mojej osobe a mám rada aj olivy a syr a všetko čo ma donúti rozmýšľať a naj. mám rada ten záver po tom rozmýšľaní
najradsej? priamost. silu ist za svojim cielom, ale nie ze ide aj cez mrtvoly.sebavedomost jasne ze v ramci normy nie take ze sebavedomie ma take velke sta svet a obycajneho cloveka povazuje za nieco menejcenne. no a jasne ze aj coko, music, knihy,mojich oblubencov,T. seba njn narcis sa ozval
a sa este vratim k tomu materialu.je to bieda ze ludia su na takom niecom zavisli.to su chudaci ked hladaju zmysel v niecom takom povrchnom a ubohom
ja myslim ze hlavne zabavu! je to dost relativne lebo kazdy sa zabava inac ale myslim ze vsetci sa radi odviazeme obcas... a baby veeelmi lubia chalanov aj ked nam obcas davate zabrat
No podla mna je to jednoznacne pocit,ze niekomu na vas zalezi a vie to aj patricne prejavit.. ked si niekto nevie inak pomoct ako uz zmienovanymi peniazmi prosiiim... ono by na zaciatok stacil aj pekny uprimny usmev...to je zaciatok... co si vy baby na chalanoch vsimate prve?obsah penazenky? znacku tenisiek?...myslim,ze to je na 1. pohlad neviditelne...take ocka,usmev a vona...hmm
to je take subjektivne, ved.. niekto moze povedat, ze ma rad pistacie a druhy ich nemoze ani citit.. nejaka babenka od muza ocakava same gesta typu " odvez ma, privez ma, kup mi, pozvi ma.." a napr. mne to hodne vadi a rozhodne to nevyzadujem.. neda sa zovseobecnovat..
ked ta to zaujima, lebo mas zamer o nejake dievca, zisti si to o nej, co nan u plati a co ma rada. to, co plati na stado, nemusi zrovna aj na nu..
Ja mam hrozne rada vecery s kamaratkami,ze sa dame do pyzama,spravime si cajik...dame si nieco sladke...mňam...a rozpravame sa az do rana...hoci aj o hlupostiach,ale v tedy to pre mna hluposti nie su,pretoze sa citim velmi dobre a citim aj to,ze mam okolo seba ludi,ktori ma muji radi a to je pre mna uzasne a dolezite!
podla mna sa vacsine z nas paci mily uprimny usmev a dlhy pohlad do ociciek... aspon mne sa tak zda ... ale moze to by len tym ze to lubkam ja ...
hmm a k tym peniazom... najdu sa aj take babenky, ale ja si zasadne vsetko platim sama a nemam rada ked ce dado platit za mna, aj ked to mysli dobre ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja mám rada prírodu, hudbu,určité osoby a samozrejme ich prejav lásky k mojej osobe a mám rada aj olivy a syr a všetko čo ma donúti rozmýšľať a naj. mám rada ten záver po tom rozmýšľaní
osobne si myslim, ze laska vyplyvajuca z penazi (materialna laska) sa moze povazovat za osobne sklamanie...
a sa este vratim k tomu materialu.je to bieda ze ludia su na takom niecom zavisli.to su chudaci ked hladaju zmysel v niecom takom povrchnom a ubohom
ja osobne mam rada ked chalani nepouzivaju za kazdym slovom nadavku a su tak prirodzene situacne vtipny.
a ako normalne je jasne, ze dievcata maju rady oblecenie, knihy, telku-no, teda aspon ja
ked ta to zaujima, lebo mas zamer o nejake dievca, zisti si to o nej, co nan u plati a co ma rada. to, co plati na stado, nemusi zrovna aj na nu..
hmm a k tym peniazom... najdu sa aj take babenky, ale ja si zasadne vsetko platim sama a nemam rada ked ce dado platit za mna, aj ked to mysli dobre ...