Chcela by som sa len tak zo zaujímavosti spýtať chalanov, čo majú radi keď im baba robí (myslím také detaily) a vzrušuje ich to. Napríklad, že niektorí majú radi iniciatívnosť v posteli, škriabanie chrbta...Takisto môžu napísať aj baby s overenými tipmi.
Urcite sa muža treba dotýkať rukami a nemyslim na "tych" partiach, na celom tele. Proste je prijemne ked sa zena dotýka muža a nie len raz za čas, alebo len keď muž začne a vzdy to nemusi len vyustiť v tú jednu vec, proste je dobre citiť ten pociť ze ta niekto potrebuje.
A co sa týka ostatnych veci, kazdy clovek je iný, takze ked je to tvoj priatel tak sa ho opýtaj co sa mu páči priamo a nemusis hadať
exo mal rád presne toto- škrabkanie chrbátu.. keď som mu niečo šeptala do ucha, hryzkala mu ho, oblizla ušný lalôčik. do piči, načo si teraz na takéto veci vlastne spomínam?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
taku?
A co sa týka ostatnych veci, kazdy clovek je iný, takze ked je to tvoj priatel tak sa ho opýtaj co sa mu páči priamo a nemusis hadať
Toto nie je fajka!
neviem moj mal rád dychanie na krk take proste ked ste pri sebe bliznko, to z toho bol hotovy jak štene.
a ja neivem, lebo niekedy ani nic a vidia cecky tak su hotový
potom neviem,