tak mu kup vylet na rivieru alebo co ja viem lietadlo.
PRECO ale fakt PRECO sa spaja narodky meniny a vianoce s komercnymi vecami? Tak ako si sa naucila alebo obaja tak robte. Ja konkretne by som daco spravil alebo by som sa venoval osobne jej. takze sa mu venuj cely cas. Alebo ak fakt, ze chces daco kupit tak kup pohar s tvojou fotku to das dakde spravit. Alebo co ja viem ja ho npoznam. A inak dost biedne, ked envies co kupit tvojmu frajerovi. Fakt si na tom zle.
inak to "venovanie sa osobne jej" je sice pekna myslienka ale myslim ze na narodky to nie je moc pouzitelne..si to zober z pohladu oslavenca...co mi dala?nic.venovala sa iba mne (a komu inemu ked spolu chodia?) no neviem mozno si to myslel inak Kasko..a 18 je taky vek podla mna ze to chce nieco INE..proste na co ked sa pozres spomenies si ze wau toto som dostala na 18..mne kamoska spravila taku kolaz fotiek a visi mi to nad stolom
Tie fotky sa mi nepáčia...nie som "zástanca slušných mravov", ale tak zase toto mi príde absolútne nevhodné...a okrem toho, nikdy nemôžeš vedieť, či sa o 2 týždne nerozídete a potom by ťa asi veľmi nepotešilo, že má tvoje fotky stále on.
Môj mal meniny, ale keďže tu nebol, tak ideme oslavovať až tento víkend. Upečiem mu tortu a vezmem ho na výlet. A som s tým spokojná.
vziat ho na výlet niekam do prirody alebo do mesta, nemusý to byt prave doma to je to naj,mozes ho zobrat aj na kolotoce ci do cirkusu ,nemusis mu kupovat drahe veci a uz vôbec nie dat mu fotky tvojho odhaleneho tela.
moznosti je vela.
ak by som ja mal dievca a narodky, tak urcite by som ten den chcel stravit s nou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
PRECO ale fakt PRECO sa spaja narodky meniny a vianoce s komercnymi vecami? Tak ako si sa naucila alebo obaja tak robte. Ja konkretne by som daco spravil alebo by som sa venoval osobne jej. takze sa mu venuj cely cas. Alebo ak fakt, ze chces daco kupit tak kup pohar s tvojou fotku to das dakde spravit. Alebo co ja viem ja ho npoznam. A inak dost biedne, ked envies co kupit tvojmu frajerovi. Fakt si na tom zle.
ale no proste rozmyslala som nad nejakymi trosku viac odhalujucimi fotkami co na to poviete?a este ze ak hej tak ci normalne v albume alebo na cd?
Môj mal meniny, ale keďže tu nebol, tak ideme oslavovať až tento víkend. Upečiem mu tortu a vezmem ho na výlet. A som s tým spokojná.
vziat ho na výlet niekam do prirody alebo do mesta, nemusý to byt prave doma to je to naj,mozes ho zobrat aj na kolotoce ci do cirkusu ,nemusis mu kupovat drahe veci a uz vôbec nie dat mu fotky tvojho odhaleneho tela.
moznosti je vela.
ak by som ja mal dievca a narodky, tak urcite by som ten den chcel stravit s nou.