no prides a povies pochvaleny bud jezis kristus...inak to znie nejak ze pochvanskristus ...potom sa hovori nejaka basnicka, ale staci ked mu rovno povies, ze si tieto hriechy spachal od poslednej spovede...a ides
@hereiam co to fakt a preco mu musim hovorit basnicku?nepoviem mu ju.nemozem proste zacat KLAMAL SOM,URAZAL MALE DETI,KRADOL,ZABIJAL,MUCIL ?? chapes ze zacnem rovno hriechmi a nie hovadinami
Spovedám sa pánu Bohu, i vám otče duchovný, že som od poslednej spovede spáchal(a) tieto hriechy: vyklopite ich on vam da rozhresenie a v spokojnosti idete na omsu disappointed:prijimanie)
ked si uz taky frajer tak sa nieco hovori aj po spovedi: boze laska teba milujem a preto svoje hriechy lutujem nechcem viac urazit tvoju dobrotu odpust mi pre krv kristovu.....ale naco ho tym zatazovat, ked on nevie ani ako pozdravit?
NIE JE TO NAHODOU VYSMECH AKO TAKY?? NECHCE TYM NIEKTO URAZAT??
Prepacte, bral by som to vazne, ale vdaka tym moznostiam sa pytam AKO JE MOZNE ZE TO TU ESTE VISI?
@pally27 nemyslim si, ze mu slo naozaj o to ako to prebieha.
@vilo14 ak to chces fakt vediet, pis mi ts.. ak nechces, tak prosim ta daj zmazat tuto temu, lebo je to vysmech voci vsetkym krestanom.. a zaroven i urazka krestanov
@johnysheek trosku humoru do toho umierania, aj ja som veriaca ale preco by som sa nemohla zasmiat! Ved aj zo seba sameho si mozes urobit prcu. Ci nie?
@pally27 pocuj a to ked nehovorim tu vetu? myslim tu "spovedam sa Panu Bohu..." ? akosi raz davno som ju zabudla povedat a odvtedy ju uz nevravim.. myslis,ze je to chyba ked to nevravim?
nechcem aby tato moja otazka vyznela nejako divne alebo nvm jak, uprimne to myslim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
poviete kedy ste sa spovedali naposledy
a potom:
Spovedám sa pánu Bohu, i vám otče duchovný, že som od poslednej spovede spáchal(a) tieto hriechy: vyklopite ich on vam da rozhresenie a v spokojnosti idete na omsu disappointed:prijimanie)
-Kurva, tu je aľe tma...
Farár pokrúti hlavou a babku napomenie:
-Ale babka, tu sa nehreší!
-Jáj ci kokot, aľe som sa ťa zľakľa!"
NIE JE TO NAHODOU VYSMECH AKO TAKY?? NECHCE TYM NIEKTO URAZAT??
Prepacte, bral by som to vazne, ale vdaka tym moznostiam sa pytam AKO JE MOZNE ZE TO TU ESTE VISI?
@pally27 nemyslim si, ze mu slo naozaj o to ako to prebieha.
@vilo14 ak to chces fakt vediet, pis mi ts.. ak nechces, tak prosim ta daj zmazat tuto temu, lebo je to vysmech voci vsetkym krestanom.. a zaroven i urazka krestanov
- Pre Vás to bude za 10 eur.
- Piče, toľko tu nemám!
- Už za 50...
a urcite sa nebudem smiat na niecom, co sa vysmieva svojim sposobom priamo mne..
ak by to bolo inde, alebo inak.. pochopim.. ale nie takto..
jedna vec je povedat o tom vtip.. druha utahovat si z toho par hodin ak nie viac..
ani ja sa nemam problem zasmiat na velaveciach hoc i s vierou spojenych..
ale tak - pochvaleny bud jezis kristus...
farar odpovie - na veky amen...
nechcem aby tato moja otazka vyznela nejako divne alebo nvm jak, uprimne to myslim..
možeš začať ako chceš .. len aby to bolo uprimné a to je hlavné