zoznamila soms a s jendym skvelym chalanom...postupne sme sa stali dobry priatelia,som sa doneho zamilovala...sme sa aj bozlavali a tak...lenze ked som sa snim pohadala pred dvoma tyzdnami,pytala sa som sa ho co bude medzi nami,ako to bude pokracovat...a
tjn ''budeme kamarati'' casta veta pouzivana pri rozchodoch s najcastejsim cielom zmiernit bolest baby pripadne sa vyvarovat narezu od jej fotra brata ci kamosa ale myslim ze kazdy kto uz miloval vie ze z lasky sa kamaratstvo nikdy nespravy proste kasli na neho ''nezasluzi si ta'' casta veta pouzivana najlepsimi kamosmai/kamosmiludmi suciatimi s poskodenou stranou ale len malokedy byva pravdiva no ok takze k veci chod za nim povedz mu ako to citis a tlac na neho aby bol uprimny
budes sa tu pytat ak na to ci sa mas vydat alebo nie? mala by si zapnut. Sice nie je skola ale to neznamena, ze nemas pouzivat rozum. Tem musi pracovat vzdy. A clovek sa uci z vlastnych chyb a ak sa nepouci tak je fakt prijebany a to duplom.
Co chces od nas pocut? Alebo si prcitat? Vyspat sa s inym? Alebo ho zabit? Ved ta nechce. toto si cela? Alebo .....
ked ti to tak vadi tak sa s nim prestan kamaratit a nestretavaj sa s nim a ostan zavreta doma a pre istotu sa aj zamkni. Alebo to jednoducho prezijes a PRESTANES SA LUTOVAT. toto vse odomna
Typek... mylis sa. Aj z lasky moze ostat dobre kamaratstvo. Ja a moj ex... sme toho dobrym prikladom. Ani jeden z nas nemusel zahlasit tuto podla mna trapnu hlasku "ostanme aspon kamaratmi".... jednoducho sme sa rozisli v dobrom.... a kamaratmi sme ostali tak celkom prirodzene....
Ale zase na to treba dvoch citovo vyzretych ludi....
nelutuj sa!!!vies kolkokrat sa este zalubis do niekoho kto ta nebude chciet??? proste sa s nim porozpravat co to malo znamenat sak na co mate tie usta??? ci len na vymienanie jazykov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
budes sa tu pytat ak na to ci sa mas vydat alebo nie? mala by si zapnut. Sice nie je skola ale to neznamena, ze nemas pouzivat rozum. Tem musi pracovat vzdy. A clovek sa uci z vlastnych chyb a ak sa nepouci tak je fakt prijebany a to duplom.
Co chces od nas pocut? Alebo si prcitat? Vyspat sa s inym? Alebo ho zabit? Ved ta nechce. toto si cela? Alebo .....
ked ti to tak vadi tak sa s nim prestan kamaratit a nestretavaj sa s nim a ostan zavreta doma a pre istotu sa aj zamkni. Alebo to jednoducho prezijes a PRESTANES SA LUTOVAT. toto vse odomna
Chod za nim, spytaj sa ho, ci je to definitivne, spytaj sa ho, preco teda dovolil aby ste sa bozkavali ked teraz cuvol.
Ak ta aj tak nebude chciet, vykasli sa nanho, mas predsa svoju hrdost, hadam sa mu nechces vecne vtierat??? A hladaj inde...
...ale mozes prist na kurz...ja sa strasne rada bozkavam
Ale zase na to treba dvoch citovo vyzretych ludi....