Pred niekolkymi dňami som sa rozišla s chalanom... teda skôr on so mnou (( ale on povedal že to nieje kvoli nemu ale kvoli mne lebo som vôbec nedavala najavo že ho mám rada a podobne a že sa iba trápil a preto nám to vo vzťahu nefungovalo a že radšej mo
Jáááj a to si ešte neprišla na to, že chlapom netreba vo všetkom veriť??? Ale teraz vážne...pozbieraj sa, vyvetraj si hlavu, bude ti lepšie... ale nikdy nezabúdaj, že chlap s kt. si sa necítila dobre, ale aj taký, kt. sa necítil dobre s tebou za slzy nestojí!!!
Dievča, prvé čo urobím po rozchode, je, že ho vymažem z priateľov na fb, aby ma nedráždilo mu vynadať vždy ako ho vidím online.... A po ďalšie, rozišiel sa s tebou, pretože očividne chcel niekoho iného a len nevedel ako to urobiť... a s tou tvojou kamoškou, aspoń vidíš, že máš kamarátku na ktoru sa možeš spoľahnut, že ti neskoči po chlapovi dva dni po rozchode, dufam, že na neho neskoci vobec, lebo exfrajerovia najlepších kamarátok su TABU... a ak si v hroznej depresii, urob si s kamoškou antidepresivny den s kopou hororou a velkym balikom vreckoviel...GL!!!
skús trošku dospieť máš čas ešte na toto ....počkaj o pár rokov a na tohto sa vyskašli ..ale uvedom si jednu vec ...Keď niekoho ľúbiš dávaj mu to najavo!!!poučenie pre teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aspoň trochu.
Potom začni riešiť vzťahy
(vynimka naozaj ojedinele pripady nehovorim ze sa to nestava)
a chce ta, s tou kamoskou si pravdepodobne pisal aby si ziarlila. ale ja nemam rada ked to niekto robi, kasli nanho a uzivaj si.. napriklad prirodu