takže ahojte, môj problém je dosť blbý. Mám frajera . Zlatý chlapec, milý v pohode, ale včera som bola na oslave najlepšieho kamaráta. Bola som v nálade. Všetci odišli a padol tu návrh aby sme sa spolu vyspali. Veľmi som nerozmýšlala tak som sa s ním
Kks že ti hanba nie je to vôbec urobiť a nie to ešte napísať... ak nie si taká kurva, ako to vyzerá, tak buď k nemu úprimná, ale nečkakaj, že budete spolu chodiť aj naďalej... to by musel byť fakt do teba blázon aby ti to prepáčil....
no, podjebala si svojho priateľa, opusť ho (alebo sa iba priznaj, opustí ťa sám, ak má rozum), a maj kamaráta, s ktorým sa občas vyspíš, ale aj tak už nebudete taký kamaráti ako predtým.
Pretože priateľa si nezaslúžiš a on si nezaslúži teba, aby si spávala bohvie kade s bohvie s kým, len preto, lebo budeš mať vypité a padne taký návrh.
zhrniem to, podla mňa si to úplne fajne všetko pokazila
(fcplm) ty si fakt ... no Kks vyspíš sa s nejakým tvojim kamošom, aj napriek tomu, že máš chalana a potom sa ako SPROSTÁ budeš na Birdzi vypytovať čo máš robiť?! Ale aj ten chalan musí byť sprostý keď toto nevidí...
@pararadise Najlepšie čo môžeš teraz urobiť je povedať mu pravdu...
Myslím, že nie je potrebné písať, že to, čo si urobila, bolo dosť kruté,ale napísala si kvôli rade, nie kvôli odsudzovaniu, tak sa mu priznaj, aspoň nebudeš mať zlé svedomie kvôli tomu, že len ďalším zakrývaním pravdy by si mu ešte viac ublížila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
"Nálada" a spoločenská únava neveru neospravedlňuje.
Pretože priateľa si nezaslúžiš a on si nezaslúži teba, aby si spávala bohvie kade s bohvie s kým, len preto, lebo budeš mať vypité a padne taký návrh.
zhrniem to, podla mňa si to úplne fajne všetko pokazila
Keď si dostatočne "dospelá" aby si mala sex na jednu noc, tak musíš byť aj na riešenie problémov s tým spojených.
Myslím, že nie je potrebné písať, že to, čo si urobila, bolo dosť kruté,ale napísala si kvôli rade, nie kvôli odsudzovaniu, tak sa mu priznaj, aspoň nebudeš mať zlé svedomie kvôli tomu, že len ďalším zakrývaním pravdy by si mu ešte viac ublížila...
Ja byť tvojim chalanom a dozviem sa to, tak ťa hodím do postele a vyšukám z teba dušu, že by si plakala rozkošou.....
áno, máš pravdu, neporadil som ti