Páči sa mi jedno dievča, doteraz som však nikoho nemal a neviem teda, ako ju zbaliť, navyše sa ešte bojím, že už niekoho má , ale bojim as jej na to spýtať... Prosím, poraďte...
@ xhtml bud taky laskavy ze ked ma spominas niekde tak daj @ pred moj nick,aby som o tom vedel... nemam taky dlhy nick,nemalo by ti to robit problem...dakujem.
hlavne s nou zacni komunikovat najprv na kamaratskej uorvni a bud hlavne prirodzeny ,lebo baby(vacsinou) neznasaju frajerov a ked s nou zacnes komunikovat a budes jej sympaticky dalej to uz pojde samo.. hlavne je aby s tebou travila rada cas ..
máš silé nároky keď si myslíš že nič nepokazíš vždy sa niečo doserie zrovna v dosť trápny moment ale o tom to je že sa spolu aj posmejete pobavíte sa a aj to kajšie havne sa netrebaa báť
Najprv si skús o nej niečo zistiť.. ak chodí na net innocent: tak tam, alebo od kamošov.. aké má rada filmy, kde chodí von a takto ... a keď ju stretneš, môžeš nahodiť konverzáciu na to, čo má rada.. Ak má rada filmy a v kine volaco davaju, mozes ju pozvat do kina.. alebo na kofolu, posediet si niekam.. ... Ak ju zaujmes, tak to potom uz pojde samo.. ako povedala @bassika..
@richardulman Ak hovoris, ze v ziadnom pripade nie kontaktovat sa cez net, ako potom? Vsimol som si ju vlastne len minuly utorok, nasiel ju cez facebook a odtial som zohnal jej icq... teraz si s nou cez icq aj pisem... Dala mi aj cislo na mobil... ale ja som hanlbivy clovek, neodvazim sa jej zavolat alebo napisat SMS, ked ona este ani len netusi, ze sa mi paci (teda nielen vyzorom). Mam sa s nou rozpravat teda len na kurzoch (ktore budu uz len tri) a ked bude na icq online, uplne ju odignorovat? Lenze co ak si bude potom mysliet, ze som ju nasiel, odreagoval som sa a teraz uplne kaslem na nu?
@frez no ak je situácia taká aká je... tak pokračuj s ňou kľudne v komunikácii cez net ale keď vieš, že si hanblivý človek tak sa ťa spýtam... v akom smere si myslíš, že ti pomôže tá komunikácia cez net?
@richardulman Ale je to tazke... Neviem ci vobec ma zaujem pisat si so mnou a ci ju len neobtazujem... Najprv sice povedala, ze som mily, ale teraz... Aa neviem... Len sa ukaze na icq, aj to je N/A, napisem jej, ona mi napise, ze sorry, nemam cas a ide prec. Ked sa jej spytam, kedy priblizne bude mat cas, povie, ze nevie .
@frez ser na to a nič si z toho nerob... toto je v tom, že je to proste len internetová komunikácia... a každý si robí čo chce proste... nie sú tu žiadne pravidlá ani nič podobné... proste musíš si uvedomiť, že internet je len zábavná činnosť a takisto aj ľudia s ktorými si tu človek píše sú väčšinou len na zábavu čiže ona takisto nič viac od toho nečakaj lebo to bude len zbytočné
@richardulman Dakujem za povzbudenie ... Budem na to mysliet . Na pri dalsom stretnuti... vidis... nevies mi prosim ta poradit, ci ju mam a ak ano tak kam a na co ju mam pozvat?
@frez no tak tým, že ju niekam pozveš môžeš zistiť mnoho vecí... buď to pozvanie príjme, čo bude dobré znamenie alebo ho môže odmietnuť so slovami: "prepáč, ale mám priateľa a isto by sa mu to nepáčilo" no pozvi ju niekde na nejaké posedenie menšie...na koláčik alebo na kávu alebo na čo uznáš za vhodné...len nie na pivo...taký sprostý dúfam nie si
@richardulman na pivo by som ju nepozval uz len pre to, ze ho sam nepijem . A vdaka za radu . Rozhodne sa oplati to skusit . V podstate nemam co stratit.
@frez bože... hovoríš ako keby si ju poznal rok minimálne nešpekuluj nerozmýšľaj... pozvi ju ak s ňou najbližšie budeš a potom uvidíš čo a ako... šak si chlap nejaký nie?
@richardulman Mne nevadi, ze nie som pre vsetky pritazlivy(aj ked nasli sa aj take), ale vadilo by mi, keby ma vyslovene odmietla, lebo by som nebol PRE NU pritazlivy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov