NEMAS PRAVDU! To ze ci sa prihlasis a odhlasis ti sice rata, kolko mas prihlaseni, ale NEOVPLYVNUJE TO tvoj status. Status nie je o tom, ci sa prihlasujes odhlasujes, ale o tom, ci pises zaujimave blogy, ci pises zaujimave komenty do diskusii, ci ta ludia pridavaju do priatelov, alebo ci si vobec pozeraju tvoj profil, fotky, blog... Malo by to ohodnocovat "ako je znamy dotycny uzivatel" medzi inymi uzivatelmi. Preto napriklad Sarah_whiteflower ako blogerka, ktoru poznali skoro vsetci, sice uz prestala pisat, tak sa este predtym stala megahviezdou (a Drbna ju dobieha, blizi sa k Megahviezde . Je to plne automaticke, nikto to nemoze ovplyvnit, a snazi sa to ohodnotit "zaujimavost a oblubenost dotycneho uzivatela".
Ak ches zmenit svoj status, tak proste pouzivaj BIRDZ a ak budes dobry, ak budes mat zaujimave fotky, ak budes mat dobre blogy, alebo napriklad zaujimave nazory v diskusiach, alebo proste laicky povedane "ak ta ludia na BIRDZ budu mat radi" tak taky budes mat status. Cim viac si ta budu vsimat, tym lepsi status budes mat
Majuska, podstatne to nie je. Je to skor o tom, ze niekomu zalezi na tom ako ho ini ludia beru, a tie statusy su skor cosi ako "cestne ohodnotenie" nez by mali nejaky vyznam. Skor je to pre radost daneho uzivatela, ze jej som kvietok, jeeej som hviezda, jeeej som velka hviezda atd...
Je to skor ako riaditelska pochvala v skole, nema vyznam v realnom zivote, ale potesi... A na to je urcena, aby cloveka potesil (status)...
hurrraaaaaaa.....konecne mudry cloweekk...cest vynimkam....ale saq uz mi to je jednoooo...len taq so mbol zvedavy ze podla coho to je lebo dakto ako to uz bolo povedane ma nevimm co...a niekto nic a ten je hviezda ci co a ten druhy co ma je na cesteee....len taq ze podla coho to jeee
Neviem ako ty Jurike ale ja nechodim na BIRDZ koli tomu, aby som bol kvietok birdzu alebo klicacie semienko. Vari chodis koli tomu aby si bol nieco viac? to si potom pekny pako. vydno, ze mas rokov. ako fakt. lebo normalny clovek co sa vravy dospeli by mu to bolo jedno. Statusi do teraz neboli a nikoho to nezaujimlo na akej ceste je. Dobre si je spravit povest dobreho predatora a to spravis len tym, ze sa budes vyjadrovat normalne ku kazdej teme. A nezakladat nove stupidne fora.
nie je dolezity status je dolezite to ako ta budu vnimat ostatny birdzaci aspon si to myslim
Jurike, ja som kvietok a som s tým mrte spokojný, znie to lepšie ako "Megahviezda", a inak vy megahviezdy by ste si mali pohnúť, pretože ja som už mrte zvedavý aký je posledný stupeň
preboha...ja mam cez 300 prihlaseni a len prednedavnom som sa stala kvietkom a som s tym maximalne spokojna...a tomas mal pravdu - potesilo ma to velmi take mile
a rada pre zakladatela - neries status a uzivaj si birdz!
kua to su problemy............cela by som mat take......vies co..picni sa na cely birdz a najdi si server kde budes mat status najdokonalejsi z dokonalych .....a inak qasinka......ak sa nudis...skus jogu
tie statusy mi pripadaju smiesne. nebolo to tak davno co tu robil problemy rebricek top 100 a 500 a milion, tak toto je teraz ako nahrada asi nenavidme sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Videla som ľudí, čo mali vyše 600 prihlásení a boli len na dobrej ceste, ale zase aj takých čo 100 a sú neviem aké hviezdy ...
NEMAS PRAVDU! To ze ci sa prihlasis a odhlasis ti sice rata, kolko mas prihlaseni, ale NEOVPLYVNUJE TO tvoj status. Status nie je o tom, ci sa prihlasujes odhlasujes, ale o tom, ci pises zaujimave blogy, ci pises zaujimave komenty do diskusii, ci ta ludia pridavaju do priatelov, alebo ci si vobec pozeraju tvoj profil, fotky, blog... Malo by to ohodnocovat "ako je znamy dotycny uzivatel" medzi inymi uzivatelmi. Preto napriklad Sarah_whiteflower ako blogerka, ktoru poznali skoro vsetci, sice uz prestala pisat, tak sa este predtym stala megahviezdou (a Drbna ju dobieha, blizi sa k Megahviezde . Je to plne automaticke, nikto to nemoze ovplyvnit, a snazi sa to ohodnotit "zaujimavost a oblubenost dotycneho uzivatela".
Ak ches zmenit svoj status, tak proste pouzivaj BIRDZ a ak budes dobry, ak budes mat zaujimave fotky, ak budes mat dobre blogy, alebo napriklad zaujimave nazory v diskusiach, alebo proste laicky povedane "ak ta ludia na BIRDZ budu mat radi" tak taky budes mat status. Cim viac si ta budu vsimat, tym lepsi status budes mat
Ziadne podvody a ziadne "tajne navody" nie su
Je to skor ako riaditelska pochvala v skole, nema vyznam v realnom zivote, ale potesi... A na to je urcena, aby cloveka potesil (status)...
proste pis blogy, komentuj a zapajaj sa do fora
nie je dolezity status je dolezite to ako ta budu vnimat ostatny birdzaci aspon si to myslim
a rada pre zakladatela - neries status a uzivaj si birdz!
q
q
q
q
Chodte sa dat utratit!!!!
Potom budete mat status: "Debilzomrelzbytocne"
neviem naco riesis status ved je to uplne jedno