Problém je taký že o nedlho mám ísť na stretnutie s jednou Babou.. je úžasná milá pekná rozumná a aby som sa vyhol nechceným problémom tak beriem kamaráta ona kamošku......
o počasí o tom čo rada robí povedz jej že dobre vyzerá (ak bude dobre vyzerať) o škole o kamaratoch o kulture o tom aku somarinu si videl v telke... atd
Na to žiadne návody niesu, podľa situácie.. Určite sa jej nepýtaj akú knihu, speváka či herca má rada..nemyslím si že pri stretnutí sa jej chce rozprávať o jej zaujmoch..skôr skuste rozoberať niečo, k čomu máte čo povedať obydvaja..proste sa zabávajte a hlavne sa nehraj na niečo, čo niesi
uf ,toto som aj ja riešila pred takým pol rokom ,že čo sa ho budem pýtať ,o čom bude debata atd ...ale to proste vyplynulo z debaty on začal ..ja som sa pridala ,je na svete milíony tém ,ktoré by ste mohli preberať napríklad o kultúre ,športe ,o zvykoch ,filmoch ,hudbe ,o tanci ,p dnešných ľu´doch ,dobe ...knihách ,škole ,rodine ....atď...tohoje brutálne veľa ...len hlavne nebuď ticho ..a btw rande v štvorici nie je podľa mňa najvhodnejší nápad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@anitchka problém je v tom že ja som strašne hanblivý
@pubertslatiocelny ohovárať nieje jedna z mojích činností
je strašne veľa tém na rozhovor...