ako moc sa ti prehrieva? az ti ho vypne? alebo zeby si mohol na nom vajicka prazit? alebo ako... A hlavne kedy - pocas nicnerobenia, alebo ked hravas hry?
ak sa ti prehrieva tak to polej .. ale neboj ja hravam na hraniciach 80-90 stupnou a zije ale iank externy chladic kup da ti to aspom istou ze to nebola tvoja vina
@Delpurr .. pocas nicnerobenia, alebo ked som na nete sa mi neprehrieva tak ze by sa vypol... ale je dost horuci.. ale ked mmam zapnutu nejaku hru na typ WoW alebo robim s photoshopom a pritom mam zapnutu aj hudbu tak sa na nom da ajj grilovat kurca a vypne sa mi...
máš viac možností (ideálne by bolo vykombinovať všetky)
1. najjednoduchšia : podložiť svoj notas nejakým predmetom zo zadu (napr. knihou)... drvivá väčšina notebookov má totiž nasávanie zo spodu... a čím viac má priestoru zo spodu má, o to účinnejšie bude samotné chladenie...
2. klasika : povysávať z chladenia prach a nečistoty...
tie otvory male kadial ide ten vzduch teply treba raz za čas normalne pofukať jak keby si sfukla sviečky na torte=Dmne to poradil jeden ujko ked som si kupovala novy a henten sa mi tak prehrial ze sa ani zapnut nedal.
@poppy1104 - tak zaprvé, skús to nabudúce hodiť do správnej kategórie, a zadruhé zanes ujovi servisákovi, lebo ak sa prehrieza až tak že sa vypne, tak to rozhodne nie je v poriadku
čakal som že tu logickú odpoveď nedostane...najprv by som zistil,čo sa vlastne v tom booku prehrieva (sú na to jednoché utility napr. SensorsView...) potom sa skús pozrieť na vyťaženie procesora pokiaľ vkuse beží na 100% tak je logické že to chladenie nezvláda a daj si preskenovať PC ale nie antivírusom ale skor antimalwarom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
1. najjednoduchšia : podložiť svoj notas nejakým predmetom zo zadu (napr. knihou)... drvivá väčšina notebookov má totiž nasávanie zo spodu... a čím viac má priestoru zo spodu má, o to účinnejšie bude samotné chladenie...
2. klasika : povysávať z chladenia prach a nečistoty...
3. málinko znížiť napätie procesoru...
len tak mimochodom, aký máš notebook a procesor?
» mgs.oforum.sk
Pridajte sa k nam!