Čo mám robiť keď sme obidvaja do seba, ale ani neden sam neodvazi na prvý krok???
Ahojte... V triede je jeden chlapec, ktorý sa mi páči a ja sa páčim jemu... Stále na seba pozeráme ale ani jeden z nás sa na ten 1 krok neodváži... Čo mám robiť?
@boloabude teraz sa zahrám na psychológa ja, takže, tvoja prehnaná snaha, snažiť sa byť vtipný, nasvedčuje tomu, že v skutočnom živote si obyčajný trapko, ktorý nikdy nič nedokázal, a tu na birdzi sa snaží ľudí zaujať, a vybudovať si tu nejaký imidž frajera, ktorý môže každého strápňovať, a nikto mu nič nespraví..... V preklade: Si frajer akurát tak na birdzi, v reále si obyčajný zakomplexovaný chudák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
kľudne ho pozvi von, ak sa mu naozaj páčiš tak to pôjde samé
..... v triede
.... bože len nie so spolužiakom
a mas len 12, chod sa radsej ucit
@jessunka dievča, máš času a času. a ak chlapec má vek do 15, tak nepotrebuješ dospieť len ty, ale aj on.
Rozprávaj sa s ním a tak, ked ti je s ním fajn tráv s ním viac času a uvidíš čo z toho vznikne
@4 troška trápne :/