Ahojte..s jednym chalanom oficialne chodim uz tyzden aa poznali sme sa 3 mesiace..vččera bol prvy krat u mna doma aa cely den bol super..na druhy den mi volal aby som prišla 2x ale kedže sa mi nedalo neprisla som..napisala som mu spravu že nepridem ale že
@schizoofrenik podľa mna zakomplexovaný je nejaký 18 ročny ktorý ma fotku s fuckerom a tvari sa ako najväčši boh pritom piše komentare ako 9 ročny chalan ktorý si chce niečo dokazať
Bože,chlapče ... ááááááááááá ! Teším sa Dúfam,že aj ty Idem ti asi napísať TS Chcem ťa proste vidieť,tento stav mám odvtedy ako sme boli v Bojniciach,chceli sme sa s tebou stretnúť a teba nikde,tak sme šli len so " senom "
Deň má 24 hodín a nie 6 navyše vezmi si, ani ja neodpisujem na každú kravinu Čo by si chcela aby ti odpísal? Veď sa nič nestalo ani ste sa nepohádali, tak nestresuj
@laurikaaa nie, nepýtaj sa, doteraz to celkom nechápem ani ja, vysvetlovalo by sa mi to ťažko hej hej, začnem Zistil som ale že papier a pero je pohodlnejšie a mobil aj tak nemám tiež
Hej hej, presne tie sa to myslím že nakoniec sa dohodneme
@mariadeborah najviac ma pobavila veta ,,čo je už 6 hodin".....ach diavča sa spamätaj, čo by si robila kebyže odide trebars na rybačku a neda ti o tom vedieť a trčal by tam tri dni???....zabila sa od žialu?....kks ani ked som bola ja v tvojom veku tak som takto važne vztahy nebrala:/wtf???
obcas precitam najprv prvy komentar, az potom sa vrhnem na prvy prispevok, no a prve co citam "podla mna si"...si hovorim zase nejaka potencialne tehotna?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ježííííš !!!! asi dostanem histériu Chlapče čáááv !
Ahoj
Bože,chlapče ... ááááááááááá ! Teším sa Dúfam,že aj ty Idem ti asi napísať TS Chcem ťa proste vidieť,tento stav mám odvtedy ako sme boli v Bojniciach,chceli sme sa s tebou stretnúť a teba nikde,tak sme šli len so " senom "
opil
zrazil ho bycikel
zapatrošil telefón
nemá čas
@schizoofrenik
ty si tu už dosť dlho nebol, de si bol?
v iných sférach?
Viem viem,prehodila som pár TS s Paťkou..
Dáme stretko? Sme,teda som ochotná dobehnúť už hocikedy,chytila ma na teba chuť !
@laurikaaa ale mne chýbajú ešte tak 2-3 týždne dokonca, neni som prepustený definitívne, len na návštevu
Tak teda za 3-4 tyždne sa vidíme hej? Pekne sa uprav
Pche =P
Ja furt vyzerám dobre
weheeeej,budem sem chodiť každý deň aby som to priebežne kontrolovala,btw kde ti zmizol tvoj f.page na FB? Som ti chcela čosi napísať a nebol si tam
nepochybujem,že si stále sexi sa s tebou za mesiac odfotím Aj s Radkom mam fotku
ale už si zdá sa v poriadku späť v tejto
Ale aj nefotogenický som dosť takže nad fotkou ešte pouvažujem
So mnou sa musíš odfotiť ja ti aj lízatko kúpim,dve !
Ja som neni cez lízatká, ale sójovou tyčinkou si ma zaručene kúpiš
@cjubou no dá sa tak povedať
Nejdem sa ani pýtať,ako si sa k tomu dopracoval .. Veď si jednym časom písal na mobile .. začneš znova
takáto? Dobre,dve tyčinky za dve fotky ( na prvej vždy vyzerám tučne,lebo sa neusmievam )
Hej hej, presne tie sa to myslím že nakoniec sa dohodneme
Chlapčiatko Ak budeš chcieť mobil,ozvi sa Mám doma jeden taký,po starkej plne funkčný
Pééro a papier Dobrá kombinácia pohodlnejšie to na písanie je,ale ja si to chcem prečítať,ako sa k tomu dostanem? Poštou mi to pošleš,alebo holub?
Doobre,ťap ťap,platí ! Za mesiac papáš ako prasiatko
Veď ja to z toho papieru logicky prepíšem na webku nie som debil
Fajn, píše to Tak za mesiac
čisto len tak btw ( nie som vtierka ale ) mám doma simkariet po máriu 10 všetky z o2 xDDDDDD
Ja by som si pozrela tvoj rukopis jeden papier mi môžeš poslať po tom holubovi
Za mesiac ťa čakáme pod ružovým dážnikom,dole pri bojnickom hrade v takej reštike
a možno mu len došiel kredit