takže takto.. moja priateľka mi napísala SMS-ku že jej nemám písať a že má nejaký problém doma a že sa možno aj niečo stane lebo už nevládze.. viem, že má strašních rodičov a že to má ťažké ale teraz vážne neviem čo mám robiť.. milujem ju a bojím sa, že s
@zelinka jej mama a otec vôbec o mne netušia a keby zistili, že sa somnou kontaktuje SMS-kami a volá somnou tak by ju zabili.. a čo myslíš, čo by sa stalo keby som tam došiel osobne? by ju zabili.. a ani neviem presne kde býva.. ďalší problém.. proste nemôžem tam ísť..
@frodo2 tak tam niekoho pošli kto tam môže chodiť,a nech ju vytiahne von. tam pokecáte,zistíš že je všetko vpoho..
Ja osobne by som sa radšej zachoval ako hysterka,ako mať výčitky keby si niečo naozaj spravila. Raz som mávol rukou,nadlahčil situáciu a..už nikdy viac.
@nationalgeographic proste jej rodičia o mne nevedia, bolo by veľmi zle keby som sa tam ukázal a býva dosť ďaleko a ani neviem kde presne keďže tam nemôžem chodiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a inak.. koľko rokov má?
mozno budes aj prekvapeny ,ze preco..
skus si domysliet...
čakaj, ona sa ozve
chlape,aby si nebol prekvapeny...
sa s nou uprimne porozpravaj a zistis co je vo veci...
a ver mi,nezabili by ju..
aspoň ja by som si isto vyčítala, že som nešla, ak by už bolo potom neskoro...
Ja osobne by som sa radšej zachoval ako hysterka,ako mať výčitky keby si niečo naozaj spravila. Raz som mávol rukou,nadlahčil situáciu a..už nikdy viac.