Ahojte. Už asi rok sa mi páči kamoška, ale mám pocit, že keď sa jej s tým zverím, dopadne to zle, pretože aj ja som baba (som bi). Mám trpieť v tichosti a ďalej sa s ňou kamarátiť, alebo sa mám priznať a ohroziť naše priateľstvo, ktoré si veľmi vážim?
Veď to musíš cítiť aj sama bez zdôverenia sa, či k tebe aj ona dačo cíti, abo je čistá heteráčka. Príp. vytvor situáciu, kde by mohla prejaviť svoje city, ak by chcela. A keď sa nechytá, aspoň vieš, že sa nemáš o nič snažiť a kaziť tým priateľstvo
ja už sedem rokov ľúbim svoju kamarátku, aj o tom vie a občas je to blbé, keď ju vidíš s inými a pod, ale nič s tým nemôžeš spraviť, takže ťa úplne chápem tak záleží na tom, ako ste si blízke a či vie, že si bi?
@mobscene_69 fuu, ja si neviem predstaviť že by som sa aj napriek tomu s ňou kamarátila dalsich 7 rokov to by bolo šialene ťažké a či sme si blízke neviem , casto sa hádame ale už sa dlho poznáme.... už dávnejšie som spomínala že by som mohla byť bi ale ďalej sme to neriešili ani na to nijak nezareagovala
no, to neznie moc dobre, asi by si jej to radšej nemala hovoriť, ak nemáte až tak dobrý vzťah..a hlavne ak je ona čistá heteráčka, tak sa do toho vôbec nepúšťaj, to nikdy neskončí s happy endom..a ver mi, radšej mať kamarátku naveky, ako nejaký flirt, ktorý môže skončiť a s tým aj kamarátstvo
Možno ísť na to postupne a povedať jej, že ju máš ako osobu veľmi rada a si rada, že ste sa takto spoznali a stretli ako kamošky a keď uvidíš kladné reakcie, tak až potom skúšať viac okolo vzťahu... Určite nie je vhodné jej to hneď a priamo povedať, keď nevieš ako na tom vo vzťahu k tebe je...
vidno, že si ešte nie dospelá...
tieto veci treba riešiť skutočne s rozvahou a hlavne z rozumom...
v budúcnosti sa môže stať, že kamoška niečo postrehne - vytuší na tvojom chovaní a začne ťa podozrievať...
ja ti radím, povedz jej to na rovinu, ženy sú predsa k sebe dôvernejšie ako muži a určite ťa pochopí...
takto aj ty sama spoznáš, či si sa kamošila so skutočnou priateľkou, ktorá ťa pochopila aj s tvojou orientáciou, neopustila ťa a bude ti aj naďalej skutočnou priateľkou...
ako sa povie v dobrom aj z v zlom...
Kup jednu koblyhu a jeden croissant. Ked si vyberie croissant, je hetero a ked koblyhu, tak je lesba.
Alebo nieco konstruktivnejsieho: napis jej anonymne a pozistuj, ako sa k tomu stavia. Alebo ju pozvi na nejaku aktivitu okolo PRIDE. Alebo si zozen nejaku inu babu, ktora bude hrat lezbicku (idealne skutocnu lezbicku), ktora sa bude vypytovat, akonahle ty odskocis trebars na zachod, ci tak nejako. Alebo jej zozen chlapca, co ju bude 3 roky len znasilnovat a nakoniec si uvedomi, ze so zenami je to lahsie, ak chces ist na istotu.
Ale ja by som to riesil tak, zeby som to povedal narovinu do oci, ze proste sa mi pacis, mam ta rada atd.. A ked to nedopadne hepyendom, tak jej povies, ze aspon si to zo seba dostala..
hadam budete aj lepsie kamosky lebo jej aspon nebudes balit chlapov co bude ona chciet (lebo si bude mysliet, ze si L )
Podla mna by si jej to mala povedat. Nie vzdy to bude skvely koniec a super romanticka pesnicka v pozadi zatim čo si date vytuzenu pusu, ale uz ked nic.. aspon sa ti ulaví.. a ked s tebou nebude dalej kamoska tak aspon uvidis zeste take extra kamosky zrejme neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
bisexuál je bisexuál a lesba je lesba.
tieto veci treba riešiť skutočne s rozvahou a hlavne z rozumom...
v budúcnosti sa môže stať, že kamoška niečo postrehne - vytuší na tvojom chovaní a začne ťa podozrievať...
ja ti radím, povedz jej to na rovinu, ženy sú predsa k sebe dôvernejšie ako muži a určite ťa pochopí...
takto aj ty sama spoznáš, či si sa kamošila so skutočnou priateľkou, ktorá ťa pochopila aj s tvojou orientáciou, neopustila ťa a bude ti aj naďalej skutočnou priateľkou...
ako sa povie v dobrom aj z v zlom...
Alebo nieco konstruktivnejsieho: napis jej anonymne a pozistuj, ako sa k tomu stavia. Alebo ju pozvi na nejaku aktivitu okolo PRIDE. Alebo si zozen nejaku inu babu, ktora bude hrat lezbicku (idealne skutocnu lezbicku), ktora sa bude vypytovat, akonahle ty odskocis trebars na zachod, ci tak nejako. Alebo jej zozen chlapca, co ju bude 3 roky len znasilnovat a nakoniec si uvedomi, ze so zenami je to lahsie, ak chces ist na istotu.
Ale ja by som to riesil tak, zeby som to povedal narovinu do oci, ze proste sa mi pacis, mam ta rada atd.. A ked to nedopadne hepyendom, tak jej povies, ze aspon si to zo seba dostala..
hadam budete aj lepsie kamosky lebo jej aspon nebudes balit chlapov co bude ona chciet (lebo si bude mysliet, ze si L )