Je fakt pravda, že som tu už pridlho a sledujem dlhšie príval divnolidi - incelovia, neuznaní a ješitní géniovia a stroskotanci s dunning krugerom, extrémne potrební bývalí väzni....normálna zmes na špagety sa tu stretla. Radšej budem chodiť po kanáloch jak po birdzi.
@kviatek@10 a uz zrovna dorazil medzi nás, divno-socky s K-D efektom, aj sám slovutní, zbohatlí, vázení, stastní provatizér (resp.skor jeho rodicia, / starkí, / al.iní príbuzní,.. ) ..nedávno mu spadlo dalsie dedistvo, do vackov, vidiecky podnikatel "Ferda Brouk Pytlík, práce vseho druhu (..obzvláste predávanie nejakych blafov, typu párzky, pivo, trická, fotbale a burty, a nenávist, návstevníkom, v jeho vidieckej restike, / penzione..
aj keby som mesiac nejedla, nepila, tam by som si nedala nic, ani keby mi zrovna co aj 100 korún dával, ani za tisícku! 😸😾
alejo, vsak ovsemze, nemusí mít nutne len tú vidiecku krcmu s vidieckym penzionom, tiez ho typujem na nejakú malú, mensiu, max.strednú vyrobmú firmicky typu kovovyroba, al.IT a bezpecnostné systemy, TV a telekomunikacie, al.nejaké pre-prodeje, nejaké obchodné zastúpenia.. a pod.prodavaci teplej vody.. 😕😾
a jo, jako zneuznany henius s D-K d'efektom, idem pokracovat, a pomaly dopísat 1taky maly, len ozaj malicky, a skromny nápad, na 1 vyzkumnú tému Kvantové Sitá - Preosievací Princíp
húsenice na penise ? 🙀😸
to znie jako nejaká gurménska delikatessa nejakého silnejsieho kmena z N.Guiney, co si este uchováva, s sem-tam praktizuje, isté kanibalské tisícrocné zvyky svojich predkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aj keby som mesiac nejedla, nepila, tam by som si nedala nic, ani keby mi zrovna co aj 100 korún dával, ani za tisícku! 😸😾
alejo, vsak ovsemze, nemusí mít nutne len tú vidiecku krcmu s vidieckym penzionom, tiez ho typujem na nejakú malú, mensiu, max.strednú vyrobmú firmicky typu kovovyroba, al.IT a bezpecnostné systemy, TV a telekomunikacie, al.nejaké pre-prodeje, nejaké obchodné zastúpenia.. a pod.prodavaci teplej vody.. 😕😾
a jo, jako zneuznany henius s D-K d'efektom, idem pokracovat, a pomaly dopísat 1taky maly, len ozaj malicky, a skromny nápad, na 1 vyzkumnú tému Kvantové Sitá - Preosievací Princíp
lemmy je zo stranky dzio.sk
to znie jako nejaká gurménska delikatessa nejakého silnejsieho kmena z N.Guiney, co si este uchováva, s sem-tam praktizuje, isté kanibalské tisícrocné zvyky svojich predkov
by ma zaujimalo, co tam videl, co tam ozaj mal.. : O : D
(..a ne, nadávat nebudem, vulgarity moc nemusím a nepouzívam takmer vobec, si snazím drzat úroven.. 😼 )