Už rok a pol mám priatela ( Filipa ) lenže v poslednom čase si už niesme taký blízki , hovorí mi že ma lúbi atd. ... ale mna to už začína nudit , nieže by som ho nemala rada ale ked s ním idem von už dopredu viam čo sa bude diat , je príliš žiarlivý a pra
@Peter_piper nešla som pomaly ... ved to boli preteky Ale zas som si ani nestopovala čas ako dlho som bola otočená dozadu , stotina sekundy bolo obrazné pomenovanie
zaujmave, lebo si neviem predstavit ako rychlo dokaze ist baba na skate a este sa obzerat na taku dlhu dobu, aby dokazala do niecoho narazit. navyse mi je divne, ze typek si nevsimol, ze sa na neho ruti skate
@Peter_piper opýtaj sa toho "týpka" ... ale myslím si že aj keby si to všimol asi tomu nemohol zabránit .. tá zráška predsa netrvala dlho , to sa má hýbat ako batman?
viaceri tu maju pravdu....to, ze si narazila na toho chalana je najskor len take chvilkove poblaznenie alebo lepsie povedane hladas nieco lepsie uz nie si so sovjim rpiatelom stastna...
druha vec je, ze chalan na to ide dost rychlo..myslel som, ze ked chalan povie , ze ju chce tak ju odplasi ale u mladych to asi neplati ....ak on povedal, ze sa mu pacis a ty na neho neustale myslis a vymenili ste si cisla tak tam asi nie je co viac riesit
dalsia vec je opustit sucasneho kvoli novemu objavu....definujem to takto "nikdy neopust niekoho koho mas rada kvoli inemu pretoze ten kvoli komu si ho opustila ta opusti kvoli niekomu inemu"
V konecnom dosledku je to na tebe no mozno ten novy objav je znamenim, aby si to so svojim sucasnym ukoncila.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ked s nim mas problem s volnostou, tak sa s nim porozpravaj..ked dopredu vies, co sa bude diat, tak vymysli nieco sama.
namiesto riesenia utekas...
ked si s nim nechcela byt, mala si sa s nim rozist uz davno
aa čo sa týka toho chalana...čo si sa s nim buchla..takto je mozno také chviľkové pobláznenie
druha vec je, ze chalan na to ide dost rychlo..myslel som, ze ked chalan povie , ze ju chce tak ju odplasi ale u mladych to asi neplati ....ak on povedal, ze sa mu pacis a ty na neho neustale myslis a vymenili ste si cisla tak tam asi nie je co viac riesit
dalsia vec je opustit sucasneho kvoli novemu objavu....definujem to takto "nikdy neopust niekoho koho mas rada kvoli inemu pretoze ten kvoli komu si ho opustila ta opusti kvoli niekomu inemu"
V konecnom dosledku je to na tebe no mozno ten novy objav je znamenim, aby si to so svojim sucasnym ukoncila.....