Píšeš, že sa ti páči jeden chalan, i napriek tomu, že má priateľku, píšeš, že aj keby ju nemal, vieš, že by si nemala u neho veľkú šancu. Je teda otázka prečo si to myslíš. Dôležité je, aby si mu povedala čo k nemu cítiš, pretože je fajn že sa stretávate, ale nie je dobre, že sa trápiš kvôli tomu, že cítiš k nemu niečo viac ako kamarátstvo. Pokiaľ sa stretávate a bavíte, skús sa ho opýtať, čo hovorí na teba. Opýtaj sa ho, či sa mu páčiš a keby nemal priateľku, či by s tebou chodil. Pokiaľ by to bolo pre teba negatívne vyjadrenie, bolo by dobre, aby si si našla milého chlapca, ktorého budeš ľúbiť a on teba. Potom zabudneš na lásku toho predošlého, aj keď sa budete stretávať. Tiež je rozhodujúce aký je váš vek, lebo čím mladší, tým väčšia šanca si nájsť toho pravého a čas na to je dlhý.
Podľa mňa, je celkom fajn liečebná metóda, spraviť si dobre (nemyslím masturbáciu, ako by sa mnohí chytili )
Proste ráno vstaň, povedz si že dnes máš krásny deň, budeš krásna a prichystáš na ,,lov´´
Máš povolené stráviť pred zrkadlom aj hodiny, keď Ťa to poteší, daj si fajnú kúpeľ, nemysli na neho, ale povedz si: fúúú dnes budem tak krásna, že chudák bude ľutovať, že so mnou nie je, noa čo, schmatnem si iného a lepšieho
Sprav pre seba všetko, vykašli sa na chvíľu na to, čo je dobré a čo nie, proste zo seba urob krásavicu, tak, aby to vyhovovalo najviac Tebe.
Ak sa budeš cítitť dobre, vyžaruješ neodolateľnú energiu a budeš ako mucholapka
Poprípade si vyluxuj bytík, je dokázané, že po dobre vykonanej práci, sa uvoľnujú endofríny šťastia, aj to može pomocť
A proste sa zameraj na chlapov, určite sa Ti bude nejaký iný páčiť, len sa treba poobzerať
Uprimne...? Nechces posrat este aj to, co mas, vsak? Takze sa skus pekne odlubit (alebo sa aspon TVAR, ze sa Ti tak velmi nepaci) a budes mat super kamarata do dazda. Ked sa raz rozide s priatelkou, mozno sancu mas.
parkrat tu bola hodena poznamka na moj vek...vazne mam 20 a viem, ze to co som napisala znie maxilane trapne a pubertiacky,ale proste...uvedomila som si az ked som to napisala a schuti som sa zasmiala....nic to...city sa mi vymkli spod kontroly...clovek mieni a.... spravim to co som spravila uz velakrat...nadalej sa budem tvarit akoze nic a mna to isto prejde ...
Buď milá, pekná, vtipná a uvolnená. Odstráň príčinu - nebudeš riešiť dôsledok. A ktovie. Možno sa sám bude zaujímať, prečo táto super kočka rozdáva túto super atmošku a náladu niekde inde (nie niekomu inému!) a bude chcieť z nej velký kus iba pre seba... Z týchto reakcií si pochopila? "Za koľko" sa budeš "sama predávať", za toľko Ťa druhí kúpia..
Ahojte!!!Aj ja potrebujem raduu..Moj spolužiak chce somnou chodit a aj ja snim ale ide o to že som ešte nemala chalana a on už babu mal určite...Bojim sa lebo som neskusena.Kto mi poradi??Prosim postu som tu nova nebudem este vediet najst tuto temu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Podľa mňa, je celkom fajn liečebná metóda, spraviť si dobre (nemyslím masturbáciu, ako by sa mnohí chytili )
Proste ráno vstaň, povedz si že dnes máš krásny deň, budeš krásna a prichystáš na ,,lov´´
Máš povolené stráviť pred zrkadlom aj hodiny, keď Ťa to poteší, daj si fajnú kúpeľ, nemysli na neho, ale povedz si: fúúú dnes budem tak krásna, že chudák bude ľutovať, že so mnou nie je, noa čo, schmatnem si iného a lepšieho
Sprav pre seba všetko, vykašli sa na chvíľu na to, čo je dobré a čo nie, proste zo seba urob krásavicu, tak, aby to vyhovovalo najviac Tebe.
Ak sa budeš cítitť dobre, vyžaruješ neodolateľnú energiu a budeš ako mucholapka
Poprípade si vyluxuj bytík, je dokázané, že po dobre vykonanej práci, sa uvoľnujú endofríny šťastia, aj to može pomocť
A proste sa zameraj na chlapov, určite sa Ti bude nejaký iný páčiť, len sa treba poobzerať