Čo mám spraviť preto, aby som si získala chalanovu dôveru a nakoniec aj srdiečko ???
Jenoducho asi takto skratkami, ľúbim mojeho kamoša /bývalého chalana/ ... a Neviem kvôli mne sa rozišiel z frajerkou, a potom keď bol aj taký trocha utrápený lebo sa dozvedel že mu stále klamala a tak, tak som stála pri ňom, boli sme u kamoša na byte a on
ja by som mu dala trochu casu nech sa spamata zo vztahu. viem co to je, prejst hned z jedneho do druheho (eh ), ale nie je to najlepsie, ak sa stale trapi, bud pri nom, netlac na nho ani by som nic take neskusala specialne,asi potrebuje skor oporu ako holku co sa na nho zavesi a nenecha ho dychat
si mu v tej posteli mala dať pusu... To vie potešiť a nemusela si tu teraz vypisovať voloviny daj mu týždeň... maximálne dva a stále sa okolo neho motaj... ak ho po tej dobe nezačneš otravovať a on ťa nezačne odháňať tak to máš "zbalené" (možno aj mesiac podľa toho ako je na tom s citmi chlapec)
Ja som to za prvé nepochopila tak, akoby som chcela, lebo je to písané dosť ciky-caky, ale rada by som vedela, koľko rokov má ten šuhaj. Lebo neviem... ja v tvojom veku som sa nejako do vzťahov nehrnula.
podla mna by si mu mala nechat cas nech sa z toho trochu spamäta a mal by si stat pri nom ako jeho opora a potom by si sa mu mohla zdôverit, mozno to klapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov