Mam tu jeden problem....Poznam jedneho fajn chalana a myslim ze sa mu pacim. Vsetko by bolo ok...keby to nebol byvaly chalan mojej kamaratky...Je to dobra kamartka. Neviem co mam urobit...lebo aj on mne sa paci..Neviem co mam spravit...keby sa to dozvedel
tak ked si das pozor, aby sa to nedozvedela tak nemusis nic riesit... ak sa to dozvie a bude ziarlit a nebude sa s tebou bavit, tak ju ignoruj aj ty...ju to casom prejde ale ajtak ziarlivost rozbija kazde priatelstvo
Ale ved keď ona s ním už nič nemá tak sa nemá začo hnevať, nie ? To ako keby som sa hnevala za to že mi ponúkal cukrík a ja by som odmietla a potom by si ho zobral niekto iný a ja by som sa na neho za to hnevala.
No zalezi kedy sa rozisli... mozno je to este cerstve a potom sa necudujem, ze sa hneva, pretoze jej to je neprijemne. Ale ak je to uz dlhsia doba, tak sa nema preco urazat.
a ty jak weeš že sa tomu xalanowi pačiš???len nepowec že srdce ti to wrawi lebo popukaam od smiiichu... ...ale nie no tak jej normaalne powec že sa ti pači aj jemu sa pačiš a že nech ti niečo o nom powee ked s nim chodila...ale podla mna ked sa tomu xalanowi paačiš mal bi on urobit prwyy krok no že ti to powie a tak a nie aby si sa mu musela podlizowat
Hmm...moja prvá myšlienka bola,že jej to može byt jedno,no potom som si to predstavila aké by to bolo mne,keby moja dobrá kamoška začala chodit s mojím bývalím a vadilo by mi to a dost...Najlepšie fakt bude ked sa jej na to tak nevtieravo spýtaš a uvidíš,ale podla mna je to zbytočné...
No,ja by som do toho na tvojom mieste isla,ale najprv si s nou pokecaj, ze ci je to uz medzi nimi vsetko vyriesene...
A hlavne jej to povedz,ked s nim zacnes riesit,nie ze sa to dozvie od niekoho ineho...
Nechcela som to tu pisat,ale napisem,lepsie to vysvetli,co chcem povedat:
Chodila som s jednym chalanom asi 6 mesiacov,uz sme spolu byvali a planovali buducnost,a potom ma z nicoho nic nechal...Tak som samozrejme bezala hned za kamoskami,ved na to kamaratky su,nie?S jednou som sa v ten vecer opila feeest,vedela presne,ako som sa citila pocas nasledujucih tyzdnov....
No a raz si pridem do nasho podniku,a on tam s nim za rucicky sedi....
Chapeme???
Ako mne by to nevadilo vobec(okej,mozno trosku ,keby mi to sama povedala,a pripravila ma na to,ale toto sa nerobi...
Urcite by som jej to povedala...keby s nim zacnem chodit...zdalo by sa mi to odo mna dost hlupe...a neviem ci to nebude brat ako podraz ze chodim s niekym s kym chodila aj ona...oni maju medzi sebou uz vsetko vyriesene...moc sa spolu uz teraz nerozpravaju...
Tak s mojími ex som kamarátka...A určite by som nebránila šťastiu dvoch ludí.Prave naopak by som bola rada,že si našiel aspoň súce dievča, ktore poznam a nemusím sa o neho báť.
no ak to bola neaka velka laska medzi nimi tak to mas tazke ale ked je to len ziarlivostou tak to prejde po case..mne sa to v podstate stalo..najprv sme sa dlho nebavili s kamoskou ale po case sme si to vyriesili a teraz sme super kamosky zas
len ja som sa moc nerozhodovala takto..sme boli v jednej partii kazdy den vonku a ono to tak vyplynulo zo situacie ze sme sa dali dokopy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
si nehovor ze mas 18...
NEHAPEM TOMU....akoze si hovorite kamaratky?...eee
ked sa paci tebe aj ty jemu, nepocuvaj ju...
A hlavne jej to povedz,ked s nim zacnes riesit,nie ze sa to dozvie od niekoho ineho...
Nechcela som to tu pisat,ale napisem,lepsie to vysvetli,co chcem povedat:
Chodila som s jednym chalanom asi 6 mesiacov,uz sme spolu byvali a planovali buducnost,a potom ma z nicoho nic nechal...Tak som samozrejme bezala hned za kamoskami,ved na to kamaratky su,nie?S jednou som sa v ten vecer opila feeest,vedela presne,ako som sa citila pocas nasledujucih tyzdnov....
No a raz si pridem do nasho podniku,a on tam s nim za rucicky sedi....
Chapeme???
Ako mne by to nevadilo vobec(okej,mozno trosku ,keby mi to sama povedala,a pripravila ma na to,ale toto sa nerobi...
A tak som stratila kamaratku....: disappointed:
len ja som sa moc nerozhodovala takto..sme boli v jednej partii kazdy den vonku a ono to tak vyplynulo zo situacie ze sme sa dali dokopy..